Algselt postitas dannar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Auhinnad aasta 2008
Collapse
X
-
-
Mis mulle siis siit kaugelt silma on jäänud möödunud aastal
a) Kalju ühe tegelase poolt Mario viisakalt perse saatmine foorumis.
b) Adolfjugenti natsionalistlikud sõnavõtud ja üldse see Rüütli materdamine fännide poolt oli nõme.
c) billy on kuidagi vaikseks jäänud
d) Jasper ja Devil olid paar kuud kadunud, aga nüüd taas välja ilmunud, tea kas mingi Milani teema
e) Nohik- minu arust mõtet gloryhunter. Palju kisa vähe villa.
f) eestimehe uus amet
jne, jne...
Edit: Sillamäe tubli esinemine on ka positiivne.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustd) Jasper ja Devil olid paar kuud kadunud, aga nüüd taas välja ilmunud, tea kas mingi Milani teema
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis mulle siis siit kaugelt silma on jäänud möödunud aastal
c) billy on kuidagi vaikseks jäänudkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKes seda Milani ikka toetada viitsib, kui saadakse šveitslaste käest tappa ja liigas võideldakse roomlastega tagantpoolt esimeste kohtade eest. Nüüd nad muidugi ilmusid kivialt välja, kui liigas on ronitud lausa teiseks ja ka Euroopas on lõpuks korralikult mängima hakatud.
Igathes selle diskussiooni teema leidmine on paras kepp, sest see on läbus(khm-moded-khm; Khm-adminnid-otsingusüsteem-khm). Seega Võtame selle teema üle.
Teen mingi alguse.
Aasta postitaja: eika - pole talle varem tunnustust jaganud + Serie A lippu kõrgel hoidnud +on minu meelest vähe taset tõstnud. Vähemasti on ta vaevaunud seletama igasugu nüansse trollidele ja muidu lugejatele.
Top 5: good ol' dirty leeds
Troll of the year - Tofoa. Nagu oleks mingi ajutegevus, aga see ei pidurda järjepidevat trollimist. Aga Strikermania eest sänkjuu.
Top 5 - no kui budule anda mingi lifetime auhind, siis ette jäävad veel KarlX2(minu meelest on neid kaks tükki, kes mulle pidevalt ette jäävad), JanK, Shermann, c*unt
Aasta teema - filigraanse avanguga täiskasvanuteteema, mis jälle modede poolt läbusse saadeti ja peale seda seal tehti ka - seks: ihhihihii, ahahaa lapsnalju - samalajal kui potensiaal oli meeletu ja sellepeale mõeldes sai enda kogemustest ogaraks naerdud. http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=7253
Aasta post: 10LS post, mis on tegelikult vist juba kustutatud. Poeesia - http://foorum.soccernet.ee/showpost....9&postcount=13
Veel on mul meeles, et tahtsin Sleepile anda aasta budu omangu auhinna, aga praegu ei tule meelde, mille eest. See oli enne hiljuti toimunud Leedsi teema afääri. (edit: see oli see 'sul joppamise peale ka ei tule midagi asjalikku')
Kommentaar
-
aasta parim spämm tuli just teemasse "uuendust! uuendust!". seivisin kiirelt ja kustutasin lingid, võib selle nüüd sealt nahh saata.
Algselt postitas Sopotonфото секса с беременной женщиной всегда на это дрочу!!
секс ученицы и учительницы
а вы на что?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKes seda Milani ikka toetada viitsib, kui saadakse veitslaste käest tappa ja liigas võideldakse roomlastega tagantpoolt esimeste kohtade eest. Nüüd nad muidugi ilmusid kivialt välja, kui liigas on ronitud lausa teiseks ja ka Euroopas on lõpuks korralikult mängima hakatud.
parim postitaja- kuivik banaan.postituste arvu ja kvaliteedi suhe on kõige parem
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar