Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Mehhanisaatori norimise esimene pool oli üsna hea. Sealt leiab parimad postitused, parima uustulnuka ja parima teema.
    Hmm ... nii kaua, kui mehhakas ise ei sekkunud tegid minu silmis mölisejad iseennast(enamus olid umbes sama intelligentsed kui mehhakas) seal täis ja see oli aasta üks sitemaid teemasid 'MM Eestis' või-mingi-selline kõrval. A no näha oli, et see ei ole läbiv arvamus foorumis, sest teil oli ju fun ja mingil ajal mehhakas ise murdus ka.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Mis mulle siis siit kaugelt silma on jäänud möödunud aastal
      a) Kalju ühe tegelase poolt Mario viisakalt perse saatmine foorumis.
      b) Adolfjugenti natsionalistlikud sõnavõtud ja üldse see Rüütli materdamine fännide poolt oli nõme.
      c) billy on kuidagi vaikseks jäänud
      d) Jasper ja Devil olid paar kuud kadunud, aga nüüd taas välja ilmunud, tea kas mingi Milani teema
      e) Nohik- minu arust mõtet gloryhunter. Palju kisa vähe villa.
      f) eestimehe uus amet
      jne, jne...

Edit: Sillamäe tubli esinemine on ka positiivne.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        d) Jasper ja Devil olid paar kuud kadunud, aga nüüd taas välja ilmunud, tea kas mingi Milani teema
        Kes seda Milani ikka toetada viitsib, kui saadakse šveitslaste käest tappa ja liigas võideldakse roomlastega tagantpoolt esimeste kohtade eest. Nüüd nad muidugi ilmusid kivialt välja, kui liigas on ronitud lausa teiseks ja ka Euroopas on lõpuks korralikult mängima hakatud.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Mis mulle siis siit kaugelt silma on jäänud möödunud aastal
          c) billy on kuidagi vaikseks jäänud
          no jaa noh. mul pole santsugi. arvuti kasutamise eelisõigus on fittil, pärast fittit on vintsu kord ja siis kitse. kui poisid koos Londonisse lähevad kevadel, siis postitan nii et .. muidugi juhul, kui kitsega kokkuleppele jõuan
          kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Kes seda Milani ikka toetada viitsib, kui saadakse šveitslaste käest tappa ja liigas võideldakse roomlastega tagantpoolt esimeste kohtade eest. Nüüd nad muidugi ilmusid kivialt välja, kui liigas on ronitud lausa teiseks ja ka Euroopas on lõpuks korralikult mängima hakatud.
            Ära mängi tulega.

Igathes selle diskussiooni teema leidmine on paras kepp, sest see on läbus(khm-moded-khm; Khm-adminnid-otsingusüsteem-khm). Seega Võtame selle teema üle.

Teen mingi alguse.

Aasta postitaja: eika - pole talle varem tunnustust jaganud + Serie A lippu kõrgel hoidnud +on minu meelest vähe taset tõstnud. Vähemasti on ta vaevaunud seletama igasugu nüansse trollidele ja muidu lugejatele.
            Top 5: good ol' dirty leeds
            Troll of the year - Tofoa. Nagu oleks mingi ajutegevus, aga see ei pidurda järjepidevat trollimist. Aga Strikermania eest sänkjuu.
            Top 5 - no kui budule anda mingi lifetime auhind, siis ette jäävad veel KarlX2(minu meelest on neid kaks tükki, kes mulle pidevalt ette jäävad), JanK, Shermann, c*unt
            Aasta teema - filigraanse avanguga täiskasvanuteteema, mis jälle modede poolt läbusse saadeti ja peale seda seal tehti ka - seks: ihhihihii, ahahaa lapsnalju - samalajal kui potensiaal oli meeletu ja sellepeale mõeldes sai enda kogemustest ogaraks naerdud. http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=7253
            Aasta post: 10LS post, mis on tegelikult vist juba kustutatud. Poeesia - http://foorum.soccernet.ee/showpost....9&postcount=13

Veel on mul meeles, et tahtsin Sleepile anda aasta budu omangu auhinna, aga praegu ei tule meelde, mille eest. See oli enne hiljuti toimunud Leedsi teema afääri. (edit: see oli see 'sul joppamise peale ka ei tule midagi asjalikku')
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

aasta parim spämm tuli just teemasse "uuendust! uuendust!". seivisin kiirelt ja kustutasin lingid, võib selle nüüd sealt nahh saata.

Algselt postitas Sopoton
              фото секса с беременной женщиной всегда на это дрочу!!

секс ученицы и учительницы

а вы на что?
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                mina viitsin, aga ma pole pole nii pädev, et mingit analüüsi kirjutada ja niisama lampi lahmimisel ei näe ka mõtet.

parim postitaja- kuivik banaan.postituste arvu ja kvaliteedi suhe on kõige parem

Kommentaar

Aasta sündmus: Triobeti freeroll ja passworditrollid.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Nüüd võiks selle 2009. aasta teema lahti jälle ilmselt teha.

Kommentaar

Working...
                    X