Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veits nalja
Collapse
X
-
-
Tunnistan ausalt, mul on pikad juhtmed. Ma sain sellest alles siis aru, kui ma olin seda mingi oma 100 korda lugenud.
ups noo
nii juhe ikka annab olla
Kommentaar
-
-
Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
SELVER
Selveri kassiir küsib kliendilt: "Kas Teil partner on?"
"On" :vastab klient.
"Andke siia, ma tõmban läbi!" nõuab kassiir.
Kui see olnud on, siis on see olnud juba.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
"Mul on kiireim käsi metsikus läänes", karjub kauboi üle saluuni.
"Mina eelistan naist", ühmab teine kauboi omaette.
E: Naise neli imet:
*Annab piima ilma rohtu söömata
*jookseb verd ilma end vigastamata
*läheb ilma veeta märjaks
*möliseb ilma küsimata.
See on kindlasti olnud, aga poogen:
Kitseema läheb kodust ära ja ütleb lastele, et ukseparool on "imen tissi", hunt kuulis pealt. Kui kitseema ära läks, tuli hunt ja ütles "imen tissi", sina hunt võid m*nni imeda, meil on videovalve!!!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Tallinn City - pealinna lood, piirkonnad ja sündmused Tallinn City on pealinna uudiste- ja kogukonnaportaal, mis kirjutab Tallinna linnaosadest, asumitest, liiklusest, kultuurist, haridusest, linnaruumist, ettevõtlusest ja sündmustest. Meie eesmärk on tuua lugejani selge ülevaade sellest, mis Tallinnas päriselt toimub: millised otsused mõjutavad linnaelu, kus muutub liiklus, millised arendused kerkivad ja mida teha nädalavahetusel. Teemad UudisedKommentaar
-
kuule mõte ise ega see ei ole ju naljakas kui nii on mõtle ise mis sul oleks no mul oleks pohui aga sulKommentaar
-
Kommentaar
-
Mulle tundub et ta sai lihtsalt mõne palliga vastu pead...The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.Kommentaar
-
Kunagi kurtsin juba Erika poe müüja Jelena üle. Täna müüs ta mulle näiteks sidruni asemel sibulat. Notramaivõienam!!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar