Vägisi meenus eeloleva mõttevahetuse pärast see video http://www.youtube.com/watch?v=-58f9TU1AeA
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKui ma nüüd õigesti aru saan (ühe pildi kohta mis seletuseks pandi), siis on tegu algklasside tasemel huumoriga, kus igat sõna suguaktina, suguelundina vms mõeldakse ja siis irvitatakse selle üle. Nii, et sul on huumorisoon täiesti korras
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKogu auhindade teema algne mõte oli ju aidata uuesti avalikkuse ette parimad postitused, mis kellelegi aasta jooksul silma hakanud. Vähemalt minu jaoks. Mul pole küll vähimatki tahtmist mingi kasutaja poolt või vastu hääletada. Egomaniakkide upitamine ei huvita.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Taas põhjust salvestada, Gallacher päris teravalt (ja tabavalt):
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTohoh, viimase paari tunni arutelu tuletab natuke meelde kuudetagust vaidlust, kui arutleti 14-liikmelise ML üle. Nüüd taas Balti Liiga. Ja mida revolutsionoomilisem idee, seda vägevamad on vastuargumendid.
Huvitav, milline võiks olla senistest veel parem plaan, mis veelgi enam Eesti jalgpalli rikastaks? Ise mõtlesin praegu välja süsteemi, et kuna Eestis on 15 maakonda, võiksid just nemad moodustada Meistriliiga. Seega võiks Meistriliigas olla 15 pluss 1 klubi, kõik eri maakondadest. Kõik mängiksid omavahel kaks korda läbi ja selgitaksid meistri. Ainuke probleem, et kellele peaks 16-a koha andma. Budulojus, mis sa arvad?
Kommentaar
-
ja juba lähmegi uuele ringile.
Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustAlgselt postitas Sen Vaata postitustSen'il ei ole ühe-kahe neegri vastu mitte kui midagi kui see neeger väga hea mängumees on. Arvan, et see on ka Viienda Sektori seisukoht.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa nüüd lahkun foorumist sellise aupakkumatuse tõttu!
three down, seven to goThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar