Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse

X
- 

Algselt postitas count Vaata postitustlewis carrol,
lõbus seenemikk,
olen õnnelik et nii tõsiselt sul sõitis

Kommentaar
 - 

Ta peaks elutöö preemia selle eest juba varsti saama. Tõsine häire ikka.Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustAasta värdkeele tiitel läheb auga kaitzile.So self aware so full of shit
Kommentaar
 - 

Tsiteeringut?Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustAasta värdkeele tiitel läheb auga kaitzile.
Kommentaar
 - 

See on täielik solk tõesti, mul FB s on üks sõbranna, kes pidevalt kirjutas mitu tassi KOFFI ta hommikuti ära joob. Tramaivõi.Algselt postitas elx Vaata postitustKeegi Tartu sell peaks ka selle saama, nime ei mäleta, kuid alati kui see "ks=x" ette satub, siis mõtlen mis ühe inimese kupli all küll toimuma peab, et sellist keelesolkimist teeb.So self aware so full of shit
Kommentaar
 - 

No sisuliselt võta üks tema postitus ja viska teist. Aga viimane, mis endal silma on jäänud:Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTsiteeringut?
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNjh kui oma 3p ei v6eta pole jh mõtet rääkida tiitlist. Aga Betender osutub kangelaseks89 min welc v6tab pinged 2-0 90+2 kena chip
Kommentaar
 - 

ma joon õllekannust teed, äkki siis mõni tegelane libista õlle teetassist vastukaaluksAlgselt postitas Francesco Vaata postitustSee on täielik solk tõesti, mul FB s on üks sõbranna, kes pidevalt kirjutas mitu tassi KOFFI ta hommikuti ära joob. Tramaivõi.
Kommentaar
 - 

Oled jätkuvalt oodatud, ka irl.Algselt postitas Jasper Vaata postitustpeab vist oma talendi mujale viima. ootan Premier League'i ja PSG rahamägede pakkumisi.Supplies!
Kommentaar
 - 

lol. tegin teises tabis just sellekohast nalja. eks näis.Algselt postitas vandersell Vaata postitustOled jätkuvalt oodatud, ka irl.
Kommentaar
 - 

Tra.Algselt postitas Jasper Vaata postitustlol. tegin teises tabis just sellekohast nalja. eks näis.

Algselt postitas zelee Vaata postitust
Kõige parem troll: Jesper
Kõige trollim postitus: Varasemalt fitti poolt välja toodud postitus Jesperi sulest.
Kõige iroonilisem postitaja: JesperAlgselt postitas cannuman Vaata postitust
Kustuv küünal: Japser, ma ei tea kas oled vahepeal emaks saanud või ongi Milani ebaedu selles süüdi, et tippvorm on jäänud kaugele minevikku ja head kraami tuleb vähe. Esimene printsess: vendetta. Kus sa kurat kadunud oled?
potato potato
Kommentaar
 - 

Olgu selgituseks lisatud, et see on jututoast, kus java rakendusega ei saa https:// algusega linke avada. Lisaks ei saa seda sealt mõistlikult ka copy-paste manöövriga kätte, et brauserisse kopeerida. Copy-paste jaoks on vaja see link/tekst aktiivseks teha, siis see avaneb uues aknas, kust lõpuks saab kopeerida ja siis brauserisse kleepida. Tundub palju tööd selle asemel et 1 klikk teha, Johhaidii!Algselt postitas zelee Vaata postitust"Ei oska linke avada ja s-tähe kustutamine on liiga raske" eriauhind läheb k2bo-le.
Kommentaar
 - 

See oli isegi solvav, kaeban äraAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustKõige seksikam postitaja: Diana - Oled mõne posti teinud 2013. aastal ka vä?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar