Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

LaRaBla mure Carramba söögikoha pärast on asjatu, kuna see koht on seal eksisteerinud ju jumal teab mis ajast ja tore kuulda, et tegutseb siiani. Meenub mingi 15a vana lugu, kui olime seal lähedal kooliga mingis muuseumis ja pärast siis klassikaaslastega tuli sealt mööda minnes absoluutselt geniaalne "dare to" idee.
    Tegime mingi kivi-paber-käärid värgi ja mina kaotajana läksin sinna restosse sisse, vaatasin vist menüü hindasid ja hüüdsin kõva häälega "Ay Carramba" ning panin punuma
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

ise mõlteks, et korralik restoran, ikka restoran, eksole, mitte söögikoht just sõltubki kõige vähem ilmselt asukohast ja inimeste igapäevastest liikumisteedest. sinna enamasti päris hetke emotsiooni ajel sisse ei karata, vaid planeeritakse käiku pikemalt ette. mõne sündmuse või niisama toidulise naudingu puhul. mitmed eesti väga tuntud restod ei asu ju tallinnas, vaid kohati kuskil pärapes. nagu eelnevalt mainiti siis ka pigem viimase aja trend muidugi. ilmselt on peakokale väike egolaks ka, et tullakse spets sööma.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
        ise mõlteks, et korralik restoran, ikka restoran, eksole, mitte söögikoht just sõltubki kõige vähem ilmselt asukohast ja inimeste igapäevastest liikumisteedest. sinna enamasti päris hetke emotsiooni ajel sisse ei karata, vaid planeeritakse käiku pikemalt ette. mõne sündmuse või niisama toidulise naudingu puhul. mitmed eesti väga tuntud restod ei asu ju tallinnas, vaid kohati kuskil pärapes. nagu eelnevalt mainiti siis ka pigem viimase aja trend muidugi. ilmselt on peakokale väike egolaks ka, et tullakse spets sööma.
        Tõesti ei asu. Siinkohal tuligi meelde et Rucola ( mis on täitsa okei resto) asub ehitajate teel näiteks. Paras kaka minna sinna, aga samas üsna tihti on nad täis rahvast.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          mul on de Geast kahju. mitte sellepärast, et ta välja kukkus, aga teise värava puhul oli võimalus, et oskuslikumalt varastades oleks see jäänud lugemata. siis oleks pidanud kõigest:

- kandma kogemata Mussolini sloganiga särki
          - veel rohkem kogemata valima endale Hitleri numbri, sest kuidas inimene, keda kahtlustatakse Mussolini kaasatundjana võiks midagi sellist teha
          - võltsima endale ülikoolitunnistuse
          - petma oma abieluvandeid
          - vahetama tiimi

ja algaks üleilmne kampaania, kuidas David peaks CL-i võitma. (ajaa, vist peab hümnivilistjatele plaksutades vastu hakkama. vms ülinummi žest)
          Aasta kõige trollima postituse tugev kandidaat.
          Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Algselt postitas budu Vaata postitust
            Kas eesti keeles on n.ö pehmendatud versioon ilmunud?
            Ajas muigama küll...
            Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
              Ajas muigama küll...
              Krt jäin hiljaks, aga kirjutan ka et salvestada
              ★★★★★★

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                Ajas muigama küll...
                Mille kohta budu küsimus käis?
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  Mille kohta budu küsimus käis?
                  Vajuta sinisele ruudukesele tsitaadipilves ja saad teada.
                  Instagram

Twitter

Kommentaar

Alates SIIT. Aitäh ericbana!
                    Instagram

Twitter

Kommentaar

Mobiilis puudub sinine ruut aga jah, jõudsin lugemata teemadega ka "minu võitluseni".
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Mobiilis on nooleke.
                        Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
                          Kuhu see raha läheb? Mingid ulme rahad liiguvad aga arengut ei ole. Reimi ei süüdista aga vana hea 442 või 433 võiks siiski proovida aga noh mis sa proovid kui klassi pole, igal koondisel oma legend, Vassiljev riputab putsad varna mis siis Eestist saab? Klavan ka kaitsjana ei hakka ometi Eestit tassima. Totaalne häving see Kaukaasia turnee, või siis mitte? Tugevate vastu justkui mängime hästi (Armeenia) aga mingi Gruusia..Andorra...Gibraltar...Faroe Islands..no ei kannata. Rahvuste liigas võinuks Eesti olla kõige tugevamas grupis vähemalt oleks siis võimalustki
                          Ma pole tükk aega midagi nii lolli lugenud.

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
                            Ma pole tükk aega midagi nii lolli lugenud.
                            Ma ei tea ma joon 3 liitrit Moldova riigiviina ära ja söön pelmeene peale, aga ma ei suudaks ikkagi teiste närviajamiseks sellist asja valmis kirjutada.

Kommentaar

Huvitav, milleks meil ignoorlist olemas on?
                              Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Working...
                                X