Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Teie "kiiksud"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu kiiks siis selline, et iga kord kui lähen magama siis peab olema kardin akna eest ära muidu ei jää magama ja magan ainult kõhuli ja näoga alati sinnapoole kus on rohkem ruumi ehk mitte seina poole

Kommentaar

Algselt postitas tammeka95 Vaata postitust
      Minu kiiks siis selline, et iga kord kui lähen magama siis peab olema kardin akna eest ära muidu ei jää magama ja magan ainult kõhuli ja näoga alati sinnapoole kus on rohkem ruumi ehk mitte seina poole
      arvasin, et magad tulega

Kommentaar

Maailmarändururist sõbra blogi lugedes meenus, et WC-paberirull ei tohi joosta seinapool.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

-Ma ei anna kunagi kassapidajale sente isegi kui mul tasku sente täis.

-Ma ei pane sente kunagi rahakotti.

-Mobiil peab olema alati vasakul ees taskus ja rahakott paremal taga, mitte kunagi teisiti. Juhul kui kõrvaklapid on kaasas siis need peavad olema ees paremal.

-Trenni minnes pean alati ennem trenni puutuma mõnda poksikotti.

-Ma ei suuda kunagi midgi ütlemata jätta. Ütlen seda mis suhu tuleb!

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
            -Ma ei suuda kunagi midgi ütlemata jätta. Ütlen seda mis suhu tuleb!
            Aga kas Sa ka ei suuda kunagi mitte võtmata jäta? Ükskõik, mis suhu tuleb!
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
              Aga kas Sa ka ei suuda kunagi mitte võtmata jäta? Ükskõik, mis suhu tuleb!
              jah, mida Sa teed mulle nüüd?

Kommentaar

teades Tofoad, arvan et ta mõtles suhu andmist.

Kommentaar

Ei saa magada liikuvas sõidukis (lennuk, buss, auto). Kunagi jäin siiski bussis magama (Saksamaal ummikus). Väidetavalt olin ca 4h maganud aga ise ei teadvustanud, et oleks maganud vahepeal

Kommentaar

kui situn - jätan ukse lahti

Kommentaar

hoian oma tuba alati mega korras, teistest tubadest on aga sügavalt pohhui
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                        -Trenni minnes pean alati ennem trenni puutuma mõnda poksikotti.
                        käperdad end enne trenni?

Kommentaar

-Alati jätan kõik viimase hetke peale, õppimise, hommikul enne kooli
                          ylesärkamine, asjade pakkimine jne..

-Peaaegu, et iga neljapäev hilinen ma kooli 15-30 minti.

-Vihkan seda kui keegi kõrval krõbistab syyes midagi vms.. Tra kui närvi ajab, kui nt lutsukommi näritakse

-Käisin kunagi noorkotkastes, igas laagris vähemalt yks inimene norskas ja nyyd, kui kuulen kasvõi väikest (nt auto)põrinat, siis ajab hullult nagu närvi ja ei saa magama jääda

-Alati kui arvuti käima panen, avan esimesena Soccerneti

-Mitte kuidagi ei jää magama parema kyljega, aga ärkan alati just parema kylje peal olles..

-Iga öö näen mingit head und ja kui yles ärkan ning saan aru, et see oli kõigest uni, ajab see närvi. ( Just nimelt, kui mingi eriti hea uni on )

Selleks korraks kõik

Kui midagi weel meelde tuleb, siis kirjutan :P

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                            -Alati jätan kõik viimase hetke peale, õppimise, hommikul enne kooli
                            ylesärkamine, asjade pakkimine jne..
                            -Peaaegu, et iga neljapäev hilinen ma kooli 15-30 minti.
                            -Vihkan seda kui keegi kõrval krõbistab syyes midagi vms.. Tra kui närvi ajab, kui nt lutsukommi näritakse
                            -Käisin kunagi noorkotkastes, igas laagris vähemalt yks inimene norskas ja nyyd, kui kuulen kasvõi väikest (nt auto)põrinat, siis ajab hullult nagu närvi ja ei saa magama jääda
                            -Alati kui arvuti käima panen, avan esimesena Soccerneti
                            -Mitte kuidagi ei jää magama parema kyljega, aga ärkan alati just parema kylje peal olles..
                            -Iga öö näen mingit head und ja kui yles ärkan ning saan aru, et see oli kõigest uni, ajab see närvi. ( Just nimelt, kui mingi eriti hea uni on )
                            Selleks korraks kõik
                            Kui midagi weel meelde tuleb, siis kirjutan :P
                            Noor mees ja juba närvid nii krussis.

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                              Selle ma löön 10 kordselt duublisse. Ma olen praegu 6 dormis, ja siin on üks Taiwani kutt, ise midagi ei räägi ja on rahulik pisike aasia kutt kes oma asja ajab, aga nii kui magama jääb tuleb kurat välja, mitte selline tavaline vaid midagi võimsamat sorti ikka. Iga öö tekib kiusatus talle padi näkku suruda, aga tuleb jääda siiski rahulikuks, sest ega ta midagi teha ei saa. Nüüd kasutan taktikat, et lähen enne teda magama, ja loodan, et jään nii sügavalt magama, et midagi ei kuule.

Kommentaar

Mul on selline kiiks, et igakord kui ma selle teema pealkirja näen, siis tundub mulle et see on Teie "kiisud", ehk siis Taku või Estoni tehtud geniaalne teema, kus naisfoorumlased peaksid pilte postitama.

Kommentaar

Working...
                                X