Minu kiiks siis selline, et iga kord kui lähen magama siis peab olema kardin akna eest ära muidu ei jää magama ja magan ainult kõhuli ja näoga alati sinnapoole kus on rohkem ruumi ehk mitte seina poole
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Teie "kiiksud"
Collapse
X
-
Algselt postitas tammeka95 Vaata postitustMinu kiiks siis selline, et iga kord kui lähen magama siis peab olema kardin akna eest ära muidu ei jää magama ja magan ainult kõhuli ja näoga alati sinnapoole kus on rohkem ruumi ehk mitte seina poole
Kommentaar
-
Mehhanisaator
-Ma ei anna kunagi kassapidajale sente isegi kui mul tasku sente täis.
-Ma ei pane sente kunagi rahakotti.
-Mobiil peab olema alati vasakul ees taskus ja rahakott paremal taga, mitte kunagi teisiti. Juhul kui kõrvaklapid on kaasas siis need peavad olema ees paremal.
-Trenni minnes pean alati ennem trenni puutuma mõnda poksikotti.
-Ma ei suuda kunagi midgi ütlemata jätta. Ütlen seda mis suhu tuleb!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust-Ma ei suuda kunagi midgi ütlemata jätta. Ütlen seda mis suhu tuleb!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAga kas Sa ka ei suuda kunagi mitte võtmata jäta? Ükskõik, mis suhu tuleb!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust-Trenni minnes pean alati ennem trenni puutuma mõnda poksikotti.
Kommentaar
-
-Alati jätan kõik viimase hetke peale, õppimise, hommikul enne kooli
ylesärkamine, asjade pakkimine jne..
-Peaaegu, et iga neljapäev hilinen ma kooli 15-30 minti.
-Vihkan seda kui keegi kõrval krõbistab syyes midagi vms.. Tra kui närvi ajab, kui nt lutsukommi näritakse
-Käisin kunagi noorkotkastes, igas laagris vähemalt yks inimene norskas ja nyyd, kui kuulen kasvõi väikest (nt auto)põrinat, siis ajab hullult nagu närvi ja ei saa magama jääda
-Alati kui arvuti käima panen, avan esimesena Soccerneti
-Mitte kuidagi ei jää magama parema kyljega, aga ärkan alati just parema kylje peal olles..
-Iga öö näen mingit head und ja kui yles ärkan ning saan aru, et see oli kõigest uni, ajab see närvi. ( Just nimelt, kui mingi eriti hea uni on)
Selleks korraks kõik
Kui midagi weel meelde tuleb, siis kirjutan :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust-Alati jätan kõik viimase hetke peale, õppimise, hommikul enne kooli
ylesärkamine, asjade pakkimine jne..
-Peaaegu, et iga neljapäev hilinen ma kooli 15-30 minti.
-Vihkan seda kui keegi kõrval krõbistab syyes midagi vms.. Tra kui närvi ajab, kui nt lutsukommi näritakse
-Käisin kunagi noorkotkastes, igas laagris vähemalt yks inimene norskas ja nyyd, kui kuulen kasvõi väikest (nt auto)põrinat, siis ajab hullult nagu närvi ja ei saa magama jääda
-Alati kui arvuti käima panen, avan esimesena Soccerneti
-Mitte kuidagi ei jää magama parema kyljega, aga ärkan alati just parema kylje peal olles..
-Iga öö näen mingit head und ja kui yles ärkan ning saan aru, et see oli kõigest uni, ajab see närvi. ( Just nimelt, kui mingi eriti hea uni on)
Selleks korraks kõik
Kui midagi weel meelde tuleb, siis kirjutan :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust-Käisin kunagi noorkotkastes, igas laagris vähemalt yks inimene norskas ja nyyd, kui kuulen kasvõi väikest (nt auto)põrinat, siis ajab hullult nagu närvi ja ei saa magama jääda
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar