Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Teie "kiiksud"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei ole täheldanud, et eriline maitserinevus oleks, pole vahet kui kaua see kotike seal sees on. Isegi paar korda dippides imbub juba korralikult. Aga noo, eks igaühel on oma doos. Ma veel päris sõltuvuses pole.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
      Mustikamuffini maitseline tee nõustub sinuga.
      Muffini maitseline tee? For real? Huvitav küll mis seal paki sees on, et seda saab kutsuda muffini teeks.
      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Maitsetu saast on. Kunagi sai huvi pärast ostetud. Viisin tööjuurde ja poetasin kappi üldkasutatavate teede juurde.

Kommentaar

1) Paned vee keema ja teekoti tassi.
          2) Vesi keeb valmis, kallad vee tassi.
          3) Ootad 3-5min ja siis võtad lusika ja keerad teekoti nööriga ümber lusika nii, et teekotist pressivad mahlad välja.
          4) Add honey and off you go.

Kommentaar

Aga igastahes:

*ristimärgi tegemine iga kord kui näen/kuulen uudistest vms, et keegi sai surma

*kui tahan spordiennustust teha ja kannan raha kontole siis kui ma võtan koodikaardi ja netipanka sisse logides tuleb selline number mis hetkel minu poole on, läheb panus hästi

*snusi tehes peab mul vetsu/köögi/nuuskamispaber olema millega aeg-ajalt tupsu kuivatada

*pasal käies mitte midagi tegemine on võimatu, telefon/ajakiri/raamat peab olemas olema, enne vetsu ei lähe, ükskõik kui hull sitahäda on

kui midagi tuleb siis lisan

Kommentaar

Piima, hapukoore ja mis iganes teise kilepakendi avan alati nii et tekst jääb õigetpidi.
              Riidepuud peavad alati samapidi kapis olema, ehk siis riided vaatavad samas suunas.
              Lehti loen alati viimasest lehest ettepoole.
              Ei kannata bold lugemata meili postkastis või mingit punast notificationi telefonis.

Kommentaar

notification on eesti keeles teatis, bold teade
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                  notification on eesti keeles teatis, bold teade
                  möh? keegi palus tõlget? eriti veel valesti tehtud tõlget? Bold peaks olema mingi ebamäärane väljend nagu poolpaks, ei tea ühtegi inimest, kes seda varianti kasutaks.
                  Pole ka näinud sind häält tõstmas, et miks foorumi vastuse kastis ikka veel sõnad nagu font ja size figureerivad või siis hiirega B tähe peale liikudes tekst "bold" ette hüppab.

Kommentaar

bold on RASVANE (eeww)

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
                      *pasal käies mitte midagi tegemine on võimatu, telefon/ajakiri/raamat peab olemas olema, enne vetsu ei lähe, ükskõik kui hull sitahäda on
                      Mulle meeldib mingi muusikapala valjemalt mängima panna vastavalt sisetundele.
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                        möh? keegi palus tõlget? eriti veel valesti tehtud tõlget? Bold peaks olema mingi ebamäärane väljend nagu poolpaks, ei tea ühtegi inimest, kes seda varianti kasutaks.
                        Pole ka näinud sind häält tõstmas, et miks foorumi vastuse kastis ikka veel sõnad nagu font ja size figureerivad või siis hiirega B tähe peale liikudes tekst "bold" ette hüppab.
                        you got it right
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma olen soccerneti foorumis, aga jalkateemalisi poste teen võibolla 1%?

Kommentaar

*Ei kannata autoga sõites, kui kõrvalistuja paneb kliima enda poolt kas soojemaks või külmemaks. Numbrid peavad olema samad.

*Enne autovõtit süütesse pannes peab olema võti niipidi, et kui auto töötab, siis auto mark peab olema enda poolt nähtav.

*Telekat vaadates peab olema hääle tugevus: 1; 5; 10; 15; 20 jne.

Kommentaar

See teleka-asi pidi mingil 80%il inimkonnast olema vms
                              Kuid auto konditsioneerist rääkides - mul on selline asi, et ükskõik kui palav ka ei ole siis autost tulev külm õhk ajab südame pahaks (ükskõik mis autos), aga kui akna lahti teen siis kõik timmis.

Kommentaar

Lennukile minnes patsutan lennukikere ja ùtlen mòttes, et ta tubli oleks.

Kommentaar

Working...
                                X