Ei ole täheldanud, et eriline maitserinevus oleks, pole vahet kui kaua see kotike seal sees on. Isegi paar korda dippides imbub juba korralikult. Aga noo, eks igaühel on oma doos. Ma veel päris sõltuvuses pole.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Teie "kiiksud"
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMustikamuffini maitseline tee nõustub sinuga.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Aga igastahes:
*ristimärgi tegemine iga kord kui näen/kuulen uudistest vms, et keegi sai surma
*kui tahan spordiennustust teha ja kannan raha kontole siis kui ma võtan koodikaardi ja netipanka sisse logides tuleb selline number mis hetkel minu poole on, läheb panus hästi
*snusi tehes peab mul vetsu/köögi/nuuskamispaber olema millega aeg-ajalt tupsu kuivatada
*pasal käies mitte midagi tegemine on võimatu, telefon/ajakiri/raamat peab olemas olema, enne vetsu ei lähe, ükskõik kui hull sitahäda on
kui midagi tuleb siis lisan
Kommentaar
-
Piima, hapukoore ja mis iganes teise kilepakendi avan alati nii et tekst jääb õigetpidi.
Riidepuud peavad alati samapidi kapis olema, ehk siis riided vaatavad samas suunas.
Lehti loen alati viimasest lehest ettepoole.
Ei kannata bold lugemata meili postkastis või mingit punast notificationi telefonis.
Kommentaar
-
notification on eesti keeles teatis, bold teadesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustnotification on eesti keeles teatis, bold teade
Pole ka näinud sind häält tõstmas, et miks foorumi vastuse kastis ikka veel sõnad nagu font ja size figureerivad või siis hiirega B tähe peale liikudes tekst "bold" ette hüppab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitust*pasal käies mitte midagi tegemine on võimatu, telefon/ajakiri/raamat peab olemas olema, enne vetsu ei lähe, ükskõik kui hull sitahäda onsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustmöh? keegi palus tõlget? eriti veel valesti tehtud tõlget? Bold peaks olema mingi ebamäärane väljend nagu poolpaks, ei tea ühtegi inimest, kes seda varianti kasutaks.
Pole ka näinud sind häält tõstmas, et miks foorumi vastuse kastis ikka veel sõnad nagu font ja size figureerivad või siis hiirega B tähe peale liikudes tekst "bold" ette hüppab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
*Ei kannata autoga sõites, kui kõrvalistuja paneb kliima enda poolt kas soojemaks või külmemaks. Numbrid peavad olema samad.
*Enne autovõtit süütesse pannes peab olema võti niipidi, et kui auto töötab, siis auto mark peab olema enda poolt nähtav.
*Telekat vaadates peab olema hääle tugevus: 1; 5; 10; 15; 20 jne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar