Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Teie "kiiksud"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gairi
    Mulle ei ole se kõige toredam mäng
    Millist mängu sel juhul pigem eelistaksid?

Kommentaar

Hommik!

Kuna ma juba üks paras veidrik olen, siis kõik kiikusud tule siin ühe ropsuga nagu meeldegi endal. Eks seegi ole paras kiiks juba ju..

Esmalt siis teisejärgulistest asjadest nagu

Söögiharjumused

Ennemuiste kui veel tubli 8.30- 17 kontoritöötaja olin, armastasin pätikohvi juua.. ja ohtralt jõin kusjuures. Jõin siis niimoodi , et kruusipõhja läks lusikatäis(vahet pole mis lusikas.. supi või tee. mis parasjagu kätte sattus) kohvi ja sinna otsa siis 3 lusikatäit( üldjuhul jah ikka teelusikatäit .. ja mis oluline.. lusikatäied olgu kuhjatud, mitte nii, et näpuotsaga lusikale poetatud suhkrut) suhkurut.. sinna otsa vesi ja siis 2-3 minutit tõmbamist.. ja nüüd tuleb kõige veidram koht.. pärast nn. tõmbamisosas, segad hästi hoolega uuesti kohvipaksu segamini ja seejärel pihustad kohvile peale seda nn. torutuubis olevat vahukoort.. mingi sakslaste toodang.. 26-28 krooni on see tuup või kuidas iganes seda pudelit nimetama peaks.. Mhhhhh.. vahukoor kohviga.. ja kujutage nüüd ette kui ilus see vaatepilt võib kõrvalt seisjale näida, kui kohvijoojal on vuntsid vahukoorega ja hambavahel mustad kohvipaksu tükid.. . mhhh.. vahukoor kohviga viib keele alla ..

Seeni ei söö, kui siis ainult shaminjone.. ja needki kõlbavad üksnes tükeldatult ja majoneesiga segadult . . Seentest muidugi veel niipalju, et nii pirts muidugi ei ole, et üldse ei sööks neid. Söön küll, kui ma ei tea, et toidu sees on seeni.. aga oh seda rõõmu ja õnne , kui saan teada , et toidule on lisatud seeni. Eriti ehve olukord juhtus ükskord sõbra juures, kui viimase naine oli valmistanud mingi õhtusöögi ja siis oli teinud sellise tavalise hakkliha kastme , aga kuna hakkliha oli vähevõitu, lisas sinna hulka siis ka seeni ja ofcourse ma siis ei teadnud, et see on seene-hakklihakaste ja hakkasin aga muidugi rõõmsalt toitu kahe suupoolega keresse ajama ja siis mingi hetk tuli jutuks, et mis kaste see nii hästi küll maitseb ja siis öeldi, et tegemist seene - hakklihakastmega ja siiis ma muidugi juhtumisi kuulsin seda ja no siis tekkis selline "refleks" ja vut-vut ei söönud enam süütäitki enam ma seda toitu .

Oliividest ei hakka rääkimagi. Jälle ükskord , aga sedapuhku ühe teise sõbra juures(poissmees nagu ma olen, siis ma üleüldse söön palju väljas.. kes see kodus ikka viitsib süüa teha ? ) tegi siis viimase noorik jälle köögis mingit head ja paremat kraami, kuniks mina ja sõber siis teises toas head ja paremat kraami lahendasime ja siis mingil hetkel otsustas selle sõbra noorik, et oleks tore toitu vürtsistada veits oliividega ja samal hetkel kui ta seal köögis selle väikse 100 ml või 150 ml oliivipurgi avas, jõudis selle lõhn ka minu ninna sinna teise tuppa ja no seda lõhna ma siis juba tundsin ja noh võin öelda niipalju, et rohkem ma seal oma õhtut veeta ei suutnud . Ehk siis kes minust lahti tahab saada, avagu aga heaga kodus oliivipurk ja voilaa!

Käitumisharjumustest niipalju, et voodist ärgates pean saama tõusta ALATI niimoodi ülesse, et saaks end maast lahti keerata vasakule poole kätt. Muideks, kuhugi külla öömajale jäädes ma viisaka inimesena alati mööblit ringi tõstma ei kuku , seega saan enda kiiksu rahuldada sellega, et ennem magama jäämist sean padja juba vaikselt õigele poole voodi otsa. Muideks võõrsil olles ja end võõra voodipesuga ehtides, jään magama üksnes kõhuli asendis olles. Kusjuures sarnaselt siin eelpool rääkijatega peab mulgi olema padi n.ö. KÜLM või vähemalt see padjakülg, mile peal ma enda peakest hoian (üldjuhul jah magan pea padja peal.. teinekord on ette ka tulnud, et pea ühel pool , aga padi teisel pool , aga need erandjuhtumid ja nendest mõni teine kord) . Kui magama jään siin vahest kõhuli olles, siis ärkan pea ilmeksimatult selile asendis .. ja siis juba vaskut kätt ülesse .. kumb jalg ennem maha saab, see oma enam tähtsust.. peaasi et vasakut kätt ülesse..

Üks veider kui omamoodi käitumisharjumuskiiks on mul see, et pea ALATI söömist lõpetades, pean saama jooksva kraani all ära pesta enda toidtaldrikui, joogikruusi ja noad -kahvlid. Enda omi pean siis silmas. EI MEELDI mulle neid jätta kuhugi dishwasherisse või kraanikaussi. .Kohe pesed ära ja voilaa.. jälle kraanikauss ilusam. Kohe üldse ei meeldi mulle köögis kuhjadena virguvad pesemata nõud!

Vot nii siis!
      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Huh , eks neid kiikse on ikka piisavalt.

*Sokid peavad olema valged, muudvärvi sokid on kuidagi ebamugavad.. (pidulikelpuhtudel piinlen ja suudan musti sokke ennast sundides kuidagi kanda)

*Nagu juba mainitud ei saa ka mina magada ükskõik kus ja kellega, kui kuskil see kell tiksub..patareid välja või kuskile mujale minek.

*Magan ka 2 tekiga, ei saa ühegamillegipärast. Suvel magan ka seetõttu vähem, sest tuba on ülisoe ja 2tekiga magades ärkan öösel mitu korda üles, sest palav on.

*Ei suuda üldse süüa sibulat, va roheline, ega konservherneid. Ja ei pane üldjuhul ka võid kuskile. Olen aastaega aga õppind majoneesi taluma. Ei meeldi keedetud juurvijad ka üldse. Kala söön, heeringat ma kalaks ei pea ja seega seda ei söö ka.

*Muusikat kuulates, Tv jne peab heli olema, kas 10,15,20 ...

*Millegipärast ärkan alati mõned minutid enne äratuskella ja siis ootan, et seda kinni saaks panna.

*Teen riiet kokku hõõrudes mingit kahtlast krudisevat häält, ise seda praktiliselt ei märkagi aga nii mõnelegi on silma jäänd.

Ja no midagi on raudselt veel aga rohkem ei meenu, vähemalt hetkel.

Kommentaar

Mul ei ole ühtegi kiiksu.

Kommentaar

Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitust
            Huh , eks neid kiikse on ikka piisavalt.

*Millegipärast ärkan alati mõned minutid enne äratuskella ja siis ootan, et seda kinni saaks panna.
            Jep, mul samamoodi. Kas siis uni on veel või ei ole, aga silmi enam kinni ei pane ega voodis välja ei lähe. Ootan ilusti äratuskella ära.
            My daddy was a bankrobber

Kommentaar

Mul on veel selline kiiks, et tavaliselt, kui äratuskell heliseb, siis ma panen selle kinni ja mõtlen, et magan veel viis minti. Paraku kipub see viis minutit tunduvalt pikenema. Halvemal päeval kaks kuni kolm tundi.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
                pähkleid toidu sees ei söö, aga muidu söön.
                Pähklid on IMO küll igatpidi delikatessne (ja tervislik) kraam toidu sisse "uputamiseks" ... à la salatitesse ja kanatoitudesse. Alates pekaani-, kookos- ja parapähklitest, lõpetades kasvõi isikliku lemmiku, pistaatsia pähklitega.

Kommentaar

Mul hakkab valgest šokolaadist paha

Kommentaar

*Munaga huvitav kiiks. Söön kui on tükeldatult salati või mõne muu toidu sisse lisatud. Praetud muna ei söö. Keedetud muna ei söö. Omletti söön.

*Keegi rääkis, et peab pubis kogu aeg ust nägema. Mina pean pubis/kohvikus/sööklas/restos seljaga seina poole istuma või äärmisel juhul kellegagi "selg vastu selga". Seljaga vahekäigu poole mitte mingil juhul.

*Samuti on mul nn "külma padja" kiiks, mida eelpool on juba kirjeldatud.

*Magamisega on veel see teema, et kui külje peal magan siis põlved ei tohi omavahel kokku puutuda. Tavaliselt on teki äär sisse poole volditult pölvede vahel. Või magan selili.

*Enne jalka mängu viimane löök väravavahile sülle. Alati.
                    Algselt postitas aanvaller
                    raamatud on pededele!

Kommentaar

Mul mängib raadio öö läbi aga nii kui raadio vait jääb olen ma kohe üleval
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Eelpoolmainitutest on mul need plaatidel kõndimise ja teleka hääletugevuse kiiksud. Number võiks olla 14, kui on liiga vaikne, siis 17, 21, 24, 25 või 30. Teised numbrid pole aktsepteeritavad.
                        Viimase poole aastaga on lisaks tekkinud veel selline asi, et öösiti magama jäädes keeran kõigepealt ennast vasaku külje peale, olen nii umbes 5 minutit ja siis keeran parema külje peale ning jään magama. Olen proovinud vasaku külje peal magama jääda, aga ei õnnestu. Samuti ei jää magama, kui lähen kohe parema külje peale.

Kommentaar

ma ei saa kõhuli magada. Kuigi õhtul asendit otsides alati ka selle ära proovin, siis annan suht ruttu alla ja keeran selili, sest tean et nagunii tuleb varsti seda teha.

Kommentaar

kui te seda lugeda ei suuda siis olete kiiksuga

Kelee tedalsaed on väjla segltiaund,
                            et täthdee jäjreokrd snõas ploe täthis.
                            Aiukne tätihs asi on, et eseimne ja
                            vimaine thät olkes õgie. Üläejäund
                            sõanst viõb olla täeiliuklt seagnimi
                            ja sa suduad ikka sdea teskti luedga.
                            See on seepslärlat, et inemise aju
                            ei loe iagt täthe erladi vaid leob
                            tevret snõa kui üthe teirkuvt.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                              kui te seda lugeda ei suuda siis olete kiiksuga

Kelee tedalsaed on väjla segltiaund,
                              et täthdee jäjreokrd snõas ploe täthis.
                              Aiukne tätihs asi on, et eseimne ja
                              vimaine thät olkes õgie. Üläejäund
                              sõanst viõb olla täeiliuklt seagnimi
                              ja sa suduad ikka sdea teskti luedga.
                              See on seepslärlat, et inemise aju
                              ei loe iagt täthe erladi vaid leob
                              tevret snõa kui üthe teirkuvt.
                              Kui sa veits ülesse keriksid, näeksid sa, et see on siin juba olnud.
                              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                              Algselt postitas taku*
                              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

*Mina lõikan enda juukseid ise.
                                *Kui midagi mikrolaineahjus soojendan ja ise millegagi tegelen, siis meelde tuleb et midagi ahjus on peale seda kui esimene meeldetuletus piiks käib, mitte selle peale kui aeg läbi saab ja ahi natuke aega piiksub.
                                *Hommikul putru tehes teen alati liiga palju ja siis luban endale et pärast söön lõpuni, tegelikult ei söö ja viskan minema
                                AILTON

Kommentaar

Working...
                                X