Jon Drummond peale veerandfinaali valestarti ja eemaldamist protestiks pikutas rajal miski X aeg...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiviktoriin!
Collapse
X
-
Tegevus on õige, aga nimi vale.Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustMaurice Greene peale poolfinaali valestarti ja eemaldamist protestiks pikutas rajal miski X aeg...
Kommentaar
-
see polnud maurice.Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustJon Drummond peale veerandfinaali valestarti ja eemaldamist protestiks pikutas rajal miski X aeg...
Kommentaar
-
Ma küsin. Oli üks üliandekas Euroopa riigi sportlane-jooksja, kellega juhtus õnnetus, mis röövis talt elu ja ilmselt spordilt kangelase. Pikka ega ei tulnud sealt riigist enam ühtegi staari ja see ja surm tegid ta ikooniks. Tema nimi meenutab üksühelt ühte hollivuudi filmistaari. Kes see on?
Kommentaar
-
kui nii pool-umbes lahmida, siis v6rkpall & käsipall?Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
EDIT: Ma võin boonusena juurde panna ühe küssi, et millise meeskonnala Eesti koondisesse on kuulunud minu vend ja millisesse isa (isa küll ENSV koondusesse)?
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
pihtas põhjasAlgselt postitas vaikiv mees Vaata postitustkui nii pool-umbes lahmida, siis v6rkpall & käsipall?
kas ma tunnen sind?
Kommentaar
-
Spongebobi lemmiksport karateAlgselt postitas meesmuiste Vaata postitustkui vaja võin ühe poolkossuküssi panna:
Millise üksikala absoluutne Eesti meister on Jaak Salumets?
P.S. Sry vaheletrügimise pärast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar