1961 xoxoxox
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiviktoriin!
Collapse
X
-
nii kui sai ära kirjutatud, jõudis kohale, et see vist liiga lihtneAlgselt postitas dannar Vaata postitust1961 xoxoxox
no aga anna järgmise küssiga tuld?
Kommentaar
-
Viimase kümne aasta jooksul on surnud päris mitu jalgpallurit otse väljakul. Kes see on, kellest ma räägin. Tulin ema poolt väljaspoolt linna ja nägin uudist, et Tragöödia (seal ja seal). Oli surnud jalgpallur, kes oli mõne kuu eest saatnud mulle autogrammi koos kirjega Best Wishes to Dannar.
Kommentaar
-
damn. olgu muld talle kerge, aga nii see on ja ma valasin isegi toona pisara, nii kahju oli. Minu üks kuldaväärt autogramm 200-sest kogust. ma mõtlen praegu ka, et peaks uuesti koguma hakkama.Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustTahan vastata Marc Vivian Foe
p.s ja nimi oli Marc-Vivien Foe
Kommentaar
-
mu vastus läks vähe metsa...Algselt postitas dannar Vaata postitustViimase kümne aasta jooksul on surnud päris mitu jalgpallurit otse väljakul. Kes see on, kellest ma räägin. Tulin ema poolt väljaspoolt linna ja nägin uudist, et Tragöödia (seal ja seal). Oli surnud jalgpallur, kes oli mõne kuu eest saatnud mulle autogrammi koos kirjega Best Wishes to Dannar.
Kommentaar
-
jah, sprst oma vastuse ära võtsingi, ma enne vastamist ei näinud, et juba vastatud oli. hiljem lihtsalt editisin oma vastuse välja...Algselt postitas dannar Vaata postitustVastus oli ära juba.
Kommentaar
-
Esimene pennaltega lõppend finaal?Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustMille poolest on läinud ajalukku 1976. aasta EM-finaalturniir?
Kommentaar
-
lähedale... üks nähtus/asi, mida pole varem ega hiljem EMidel juhtunud...Algselt postitas dannar Vaata postitustEsimene pennaltega lõppend finaal?
edit: kontrollisin, et ka sinu toodud fakt on korrektne, aga pidasin üht teist asja silmas, mis iseloomustas kõiki mänge.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar