Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Spordiviktoriin!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Kunagi ilmunud ajaleheartiklis meenutas üks endine treener, kuidas ta õpilane peaga vastu seina jooksis. Nimeta treener ja sportlane. Eestis täiesti arvestatava kajastusega ala ning tegu on meie kaasmaalastega.
    Ei tea kas Palginõmm on erru läinud(Tofoa teab kindlasti täpsemalt), aga kiire google andis sellise leiu. Niiet pakuks treener Palginõmm ja Henry Sool?
    AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
      Ei tea kas Palginõmm on erru läinud(Tofoa teab kindlasti täpsemalt), aga kiire google andis sellise leiu. Niiet pakuks treener Palginõmm ja Henry Sool?
      Mina nimetatud härrasid ei mõelnud. Kui aga google'i leid vastab küsimuses olnud tingimustele, siis tõesta ja anna minna.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Kunagi ilmunud ajaleheartiklis meenutas üks endine treener, kuidas ta õpilane peaga vastu seina jooksis. Nimeta treener ja sportlane. Eestis täiesti arvestatava kajastusega ala ning tegu on meie kaasmaalastega.
        Mul on kolm vihjet. Esimese küsija soovil avaldan täna ühe - a, b või c?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

See peaga vastu seina jooksmine kõlab nagu Värniku teema. Et on äkki Puuste ja Värnik?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            See peaga vastu seina jooksmine kõlab nagu Värniku teema. Et on äkki Puuste ja Värnik?
            Seda vastust ootasin, kuid paraku ei ole see õige.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Vihje C siis palun.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                Vihje C siis palun.
                HAHAHHAHAHAHA. Valisid tõenäoliselt kõige keberniidima.

Koolis käies kasutasin mingit liiklusprogrammi(or sth), mis ütles, et minu kodust toimus see peaga-vastu-seina 1.4 km kaugusel.

(ma tegin enda eelmise posti ajal ka foto, et oleks tõestus, et ma ükskõik, mis valikut nimetades sama vihjet peale ei pritsiks, aga nähtavasti ei ole ma eriline fotode lõikumis-uploadimis-ekspert)
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

peaks olema jah see,
                  Pärnu kitsastest oludest tingitud tavaline juhtum:

pdf
                  (imelik, epl-ist endast on seda art-t raske leida)
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                    peaks olema jah see,
                    Pärnu kitsastest oludest tingitud tavaline juhtum:

pdf
                    (imelik, epl-ist endast on seda art-t raske leida)
                    See ei ole see minu mõeldu. Artiklis oli treeneri meenutused, õpilased ja peaga vastu seina jooksmine. Siiski ei olnud need seotud nii nagu ma küsisin ehk pedereerin edasi.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

HAHAHHAHAHAHA. Valisid tõenäoliselt kõige keberniidima.

Koolis käies kasutasin mingit liiklusprogrammi(or sth), mis ütles, et minu kodust toimus see peaga-vastu-seina 1.4 km kaugusel.

(ma tegin enda eelmise posti ajal ka foto, et oleks tõestus, et ma ükskõik, mis valikut nimetades sama vihjet peale ei pritsiks, aga nähtavasti ei ole ma eriline fotode lõikumis-uploadimis-ekspert)
                      Valisin teile vihje b - tegu on naisoost isikutega. Ja, et teid praegustelt valedelt jälgedelt eemale juhtida, siis tegu ei ole kergejõustikuga.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

eveli saue
                        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Nõup, aga ka Eveli Sauet olen ma sama koha ümbruses näinud.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Grete Treier?

Kommentaar

Nope. Igatahes, kui arusaamatuks jäi, siis toimus see Nõmmel.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Ei tea kas Palginõmm on erru läinud(Tofoa teab kindlasti täpsemalt), aga kiire google andis sellise leiu.
                                Täna juhendas päris kenasti teatevahetust meil.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X