Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiviktoriin!
Collapse
X
-
Mina nimetatud härrasid ei mõelnud. Kui aga google'i leid vastab küsimuses olnud tingimustele, siis tõesta ja anna minna.Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustEi tea kas Palginõmm on erru läinud(Tofoa teab kindlasti täpsemalt), aga kiire google andis sellise leiu. Niiet pakuks treener Palginõmm ja Henry Sool?
Kommentaar
-
Mul on kolm vihjet. Esimese küsija soovil avaldan täna ühe - a, b või c?Algselt postitas Jasper Vaata postitustKunagi ilmunud ajaleheartiklis meenutas üks endine treener, kuidas ta õpilane peaga vastu seina jooksis. Nimeta treener ja sportlane. Eestis täiesti arvestatava kajastusega ala ning tegu on meie kaasmaalastega.
Kommentaar
-
Seda vastust ootasin, kuid paraku ei ole see õige.Algselt postitas eika Vaata postitustSee peaga vastu seina jooksmine kõlab nagu Värniku teema. Et on äkki Puuste ja Värnik?
Kommentaar
-
HAHAHHAHAHAHA. Valisid tõenäoliselt kõige keberniidima.Algselt postitas eika Vaata postitustVihje C siis palun.
Koolis käies kasutasin mingit liiklusprogrammi(or sth), mis ütles, et minu kodust toimus see peaga-vastu-seina 1.4 km kaugusel.
(ma tegin enda eelmise posti ajal ka foto, et oleks tõestus, et ma ükskõik, mis valikut nimetades sama vihjet peale ei pritsiks, aga nähtavasti ei ole ma eriline fotode lõikumis-uploadimis-ekspert)
Kommentaar
-
peaks olema jah see,Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustEi tea kas Palginõmm on erru läinud(Tofoa teab kindlasti täpsemalt), aga kiire google andis sellise leiu. Niiet pakuks treener Palginõmm ja Henry Sool?
Pärnu kitsastest oludest tingitud tavaline juhtum:
pdf (imelik, epl-ist endast on seda art-t raske leida)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
See ei ole see minu mõeldu. Artiklis oli treeneri meenutused, õpilased ja peaga vastu seina jooksmine. Siiski ei olnud need seotud nii nagu ma küsisin ehk pedereerin edasi.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustpeaks olema jah see,
Pärnu kitsastest oludest tingitud tavaline juhtum:
pdf (imelik, epl-ist endast on seda art-t raske leida)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKunagi ilmunud ajaleheartiklis meenutas üks endine treener, kuidas ta õpilane peaga vastu seina jooksis. Nimeta treener ja sportlane. Eestis täiesti arvestatava kajastusega ala ning tegu on meie kaasmaalastega.Valisin teile vihje b - tegu on naisoost isikutega. Ja, et teid praegustelt valedelt jälgedelt eemale juhtida, siis tegu ei ole kergejõustikuga.Algselt postitas Jasper Vaata postitustHAHAHHAHAHAHA. Valisid tõenäoliselt kõige keberniidima.
Koolis käies kasutasin mingit liiklusprogrammi(or sth), mis ütles, et minu kodust toimus see peaga-vastu-seina 1.4 km kaugusel.
(ma tegin enda eelmise posti ajal ka foto, et oleks tõestus, et ma ükskõik, mis valikut nimetades sama vihjet peale ei pritsiks, aga nähtavasti ei ole ma eriline fotode lõikumis-uploadimis-ekspert)
Kommentaar
-
Täna juhendas päris kenasti teatevahetust meil.Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustEi tea kas Palginõmm on erru läinud(Tofoa teab kindlasti täpsemalt), aga kiire google andis sellise leiu.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar