No laske uus küss tulla, muidu ma panen viie mindi pärast oma piruka, mis tuleb raske, aga väga huvitav!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiviktoriin!
Collapse
X
-
Ok, seda vastust kuugeldades ei leia. Ilmselt aimamise peale läheb. Aga ühesõnaga meenutame 90-ndate algust, olime alati olnud suure nõuka spordimasina liikmed ja korraga olime vabad ja spekuleeriti igasugu vingestest sportlastest, kes olid kuidagi lehmalellepoegapidi Eestiga seotud. Räägiti, et Jelena Välbe tuleb Eestit esindama, mõistetavatel põhjustel, aga samal ajal kirjutas ka Spordileht nagu täiesti tõsise artikli ühest mustanahalisest HIIGELTIPPSPORTLASEST, kes olla kohe-kohe Eestit esindama tulemas. Tegu on kolmekordse olümpiavõitjaga ja minu teada peaks ta endiselt enda nimel hoidma paari ilmarekordit. ASja ei saanud ja kunagi ta Eestit ei esitanud, aga selline romantiline unistus oli. Kellega tegu?
Kommentaar
-
Ei, kusjuures, et napilt mööda.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustFlorence Griffith-Joyner
Kommentaar
-
Jah, seekord oled täpsem. Ma ei mäleta miks, aga olla olnud mingi tüli USa kergejõustikuliidu ja JJK vahel ja siis olla tema eksmehel või mehel olnud side Eestiga. Suht hull skeem, aga toona nii kirjutati.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustKas Jackie Joyner-Kersee?
Kommentaar
-
Tegu on rootslasega, annan veel vihkeks. Ja nüüd peaks olema ring üsna napiks kokku tõmmatud. ja auväärt kolme kulla klubisse jõudis ta 1994. aastal Lillehammeri OMi kullaga.Algselt postitas dannar Vaata postitustOn üks mängija, hokimees, kes on võitnud Stanley Cupi, MM-i ja OM-i. Muidu polekski midagi, aga selle mehe vanemad on sündinud Eestis ja põgenesid siit II msi aegu. Käisid ka 90-ndatel siin enda kodukohta vaatamas. Kes see superstaar on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar