129, näiteks?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiviktoriin!
Collapse
X
-
jah, vastand seda siis vhemalt nelja postiga, krtAlgselt postitas vincent Vaata postitust129, näiteks?
Kommentaar
-
Mehhanisaator -
Ei lase. Mul on lihtsalt liiga hea küss. Mäletate küll neid 1990-ndate wrestlingu kleepse? Enivei ühel ameerika wrestlingu superstaaril oli vend, kellega juhtus selline asi, et ta pidi laskuma kõrge lae alt võitlusringi, aga kõis oli jama ja mees kukkus paarkend meetrit otse alla ja surnuks. Mis oli selle venna nimi ja kes oli tema superstaarist vend?
P.S. See kuulsam vend oli VÄGA kuulus!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Shaquille O neill(Shaquille Rashaun O neill)Algselt postitas vincent Vaata postitustVasta järgmisele ära, siis võid. Lihtne on.
NBA staar, kelle eesnimed tähendavad araabia keeles "väike sõdalane"?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Owen Hart,Bret HartAlgselt postitas dannar Vaata postitustEi lase. Mul on lihtsalt liiga hea küss. Mäletate küll neid 1990-ndate wrestlingu kleepse? Enivei ühel ameerika wrestlingu superstaaril oli vend, kellega juhtus selline asi, et ta pidi laskuma kõrge lae alt võitlusringi, aga kõis oli jama ja mees kukkus paarkend meetrit otse alla ja surnuks. Mis oli selle venna nimi ja kes oli tema superstaarist vend?
P.S. See kuulsam vend oli VÄGA kuulus!
Kommentaar
-
Tubli poiss. nüüd on sinu au.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustOwen Hart,Bret Hart
Kommentaar
-
ma ei saanud teisitiAlgselt postitas dannar Vaata postitustjalgpallipalli kõige tugevam löök km/hGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar