Algselt postitas zip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNo veits nõme ju kui sa ostad fännika keskele pileti ja pead hoopis kuskil ääres konutama. Vahel tundub, nagu poleks mõnel fännil üldse särke, ronivad sealt alla ja käivad mängijatelt särke küsimas, kusjuures ühed ja samad näod veel kordumas kah.
Mis sa arvad mis karvased sõnad ma siin ütlemata jätsin? Minu silmis samad tegelased, kes kümnete kaupa omal ajal Inglismaa mängu pileteid kokku ostsid.
Aga mis piletil märgitud kohta puudutab - fännitribüün on tõesti omaette teema, kuid miks istutakse mujal valele kohale ja tekitatakse segadust? Jah, ka minu arvates peaks avavileks omal kohal olema, kuid põhjuseid on alati.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustEija, seda kindlasti, et tahaks oma kohal ikka enam-vähem olla, kui piletil hea koht. Aga siis võiks vähe varem kohale tulla ja võtta enda koht kinni, mitte, et teised peaksid nüüd kinnisilmi ootama, kas keegi tuleb seda kohta nüüd võtma või ei20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustmis teemas tegi priit-cannuman oma "tuulevaikse öö" nalja? see oli nii epic et mapean selle välja otsima ja tsiteerima ja kirjutama et see on tänapäevase foorumi paremuselt 3as naliAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustmis teemas tegi priit-cannuman oma "tuulevaikse öö" nalja? see oli nii epic et mapean selle välja otsima ja tsiteerima ja kirjutama et see on tänapäevase foorumi paremuselt 3as naliBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustsry 4 double post, aga
Restriction of the ability to mentalize.
parim tõlge sellele lausele
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmiks mul pidevalt mingi pask ette tuleb kui ID-kaariga netipanka logida tahan?
ID-kaarti ei leita või on Teie sertifitseeritud sessioon kasutatud ( sulgege veebilehitseja ja avage uuesti ).AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar