Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mis sa arvad mis karvased sõnad ma siin ütlemata jätsin? Minu silmis samad tegelased, kes kümnete kaupa omal ajal Inglismaa mängu pileteid kokku ostsid.
Aga mis piletil märgitud kohta puudutab - fännitribüün on tõesti omaette teema, kuid miks istutakse mujal valele kohale ja tekitatakse segadust? Jah, ka minu arvates peaks avavileks omal kohal olema, kuid põhjuseid on alati.BVB - VaprusKommentaar
-
Mitte et mul selliseid muresid kunagi Arenal tekkinud oleks, aga antud loogika pani mind lihtsalt veidi imestama. Üks osa piletite eelmüügist soetamisel on kahtlemata ju ka see, et mida varem pileti soetad, seda parema valiku istekohti saad. Seepidi oleks ka loogilisem, et kui keegi seda head kohta ise nii väga ihkab, siis ta läheb ja ostab selle minu nina eest ära, mitte ei lähe statale kaks tundi varem ja ei istuta oma tagumenti minu lunastatud kohale. Ja sellest tulenevalt on neil mu**idel ka igasugune õigus oma piletitega lehvitada, sest kes ees see mees printsiip räägib ikkagi nende kasuks.20 LEGENDKommentaar
-
Kommentaar
-
mingi jamps on msniga
olen msnis, ning login välja, kuid teistele on ikka nähtav, et olen sisselogitud (busy), kuigi tegelikult ei ole
mul on 4 tuttaval sama mure, ning kõik on samuti Aussies
mingit ravi selle vastu?Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Kui vaadata mida mentalize/mentalise tähendab (psychological concept that describes the ability to understand the mental state of oneself and others), siis ütleks midagi sellist: piirangud võimele teiste/enda vaimsest olekust aru saada vms.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar