Algselt postitas WeThePeople
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustHilp-parakasse
sa ei ole sõna "hilpharakas" tõesti kunagi kuulnud või mõte lihtsalt ei genereerinud hetkel seda seost?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Jube loll küsimus tuleb nüüd.
Ütleme, et tuleb uudis: "Manku sõlmis NIKE-ga 100 miljonilise varustustehingu"
Kas see tähendab:
a) NIKE annab Mankule 100 milli eest kaupa ja saab respekti ja feimi ja mingeid särgimüügitulusid vms
b) Manku maksab NIKE-le kauba eest 100 milli
Tõesti andke mulle Raimo Aasa preemia või midagi, aga mina pole sellest tehingust veel aru saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustJube loll küsimus tuleb nüüd.
Ütleme, et tuleb uudis: "Manku sõlmis NIKE-ga 100 miljonilise varustustehingu"
Kas see tähendab:
a) NIKE annab Mankule 100 milli eest kaupa ja saab respekti ja feimi ja mingeid särgimüügitulusid vms
b) Manku maksab NIKE-le kauba eest 100 milli
Tõesti andke mulle Raimo Aasa preemia või midagi, aga mina pole sellest tehingust veel aru saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustKüsiks siis veel
Äkki jagate linke kust saab vorme tellida?
Siiani olen leidnud Nike, Monkey Sport,Sportfever,Adidas,Uhlsport.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Millepärast mõned sex shop'id on avatud 24H ?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast mõned sex shop'id on avatud 24H ?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar