Mis kuradi haige inimene paneb uudise juurde pildi, mille juures olev kiri on "Surnud inimesed"?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Internet paneb reaalselt pange, mingi aeg on, siis kaob ca 10 minutiks ära. Tuleb tagasi ja kõik on ok, vbla netikiirus on kuskil 2kordselt langenud alates sellest, kui uue paketi võtsime. Nimelt on 12 Mbit Starman Powerboost.
Justkui keegi klõpsiks on/offi nuppu sellel ruuteril
Telekatel Digi-TV ja asjad töötavad samal ajal, ruuteri pask ilmselt. Olen teinud restarte, vooluvõrgust välja ühendanud, viiruseid otsinud, arvutit puhastanud - nothing. Milles asi? Mida veel soovitada?
Ei helista Starmani, seal on kohe venekeele aksendiga Irina toru otsas ja ütleb "kjui jei noo, jeee jeei tjule kohe njett, siis pjeate kutsumaa oma tjehnik" ja ma ei kutsu mingit tehnikut, kes mu asju sahtlitest ära varastab. Unustage ära. värdjad.
Kommentaar
-
suht longshot, aga proovib siiski..
oskab keegi selle filmi nime öelda?
rohkem ei mäleta kui et, seal oli üks teismeline poiss, kes oli koduarestis. tal oli jalaümber see julla mis politseile teada annab kui ta kodust lahkub.
Aga ta avastab et ta naaber on mõrvar, siis ta jälgib seda naabrit oma toast binokliga vms.
lõpuks vist läks sinna naabri juurde, kuskil keldris nad kaklesid. keldris oli veel mingi ''labürint'' , või mingi ''rada'' tehtud.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustKus on Tartus normaalsete noorterõivaste poode, a la Surfhouse?How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMillises Tallinna (spordi)poes on hea valik hea hinnaga korvpalliketse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar