Algselt postitas zaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
11 päeva pärast tuleb järgmine välja.
www.eztv.it - sealt norm jälgida sarjade aegu ja tirida uusi osasiforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustMida tähendab "Boxing Day" ?
Loodetavasti ei pannud väga mööda, aga nii oli meeles.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustOk. Aga siis võiks seda ka poes mainida, mitte oodata, et inimene lolli näoga arvuti garantiisse viib. Teeninduskultuur.
Ja nende draiveritega oli veel suurem kamm (pandi vale opsüsteemi draiverid plaadiga). Ja siis üldse kogu saaga, kuidas ma arvutit kätte ei saanud poest, kuna mulle unustati kaks nädalat helistada.
A noh, jalad hääletavad. Ordi minult enam raha ei saa.
Ise kunagi ordit ei ostaks, sest näen kui tihti neid mulle parandusse tuuakse või sõbrad tuttavad neid mujale parandusse peavad viima.
Olen endale just ka uut läpakat ostmas ning midagi muud peale Delli, Lenovo ja Aceri ei julgeks osta. (Asus ehk veel ja MacBook julgeks ka kui ma salliks neid.) Samas igat arvutit peab individuaalselt niikuinii vaatama ja arvustused läbi lugema, et teada mida saad. Kuna raha palju pole ja Lenovo ning mitu Delli on juba olemas olnud, siis otsustasin seekord Aceri kasuks.
Lisan ehk sellel alal oma rumala küsimuse ka. Kuna ei osta tõesti palju arvuteid, siis kas pean ostma selle OS-iga kui see on peal seal neil juba, või võib küsida ka ilma OS-ita seda ja saab siis selle võrra odavamalt? Või peaks igalt müüjalt eraldi küsima?
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustOn ka delli arvuteid, millele ntx XP peale panekuks on spets draivereid vaja, niiet see ei sõltu 100% arvuti margist, vaid sellest, mis raudvara arvuti komplekteeriv firma on kasutanud. Ordi ikka kasutab odavamaid ja vähetuntumaid, niiet võib tihti täitsa nii olla, et võib jamasid tekkida.
Ise kunagi ordit ei ostaks, sest näen kui tihti neid mulle parandusse tuuakse või sõbrad tuttavad neid mujale parandusse peavad viima.
Olen endale just ka uut läpakat ostmas ning midagi muud peale Delli, Lenovo ja Aceri ei julgeks osta. (Asus ehk veel ja MacBook julgeks ka kui ma salliks neid.) Samas igat arvutit peab individuaalselt niikuinii vaatama ja arvustused läbi lugema, et teada mida saad. Kuna raha palju pole ja Lenovo ning mitu Delli on juba olemas olnud, siis otsustasin seekord Aceri kasuks.
Lisan ehk sellel alal oma rumala küsimuse ka. Kuna ei osta tõesti palju arvuteid, siis kas pean ostma selle OS-iga kui see on peal seal neil juba, või võib küsida ka ilma OS-ita seda ja saab siis selle võrra odavamalt? Või peaks igalt müüjalt eraldi küsima?
PS Mac aga siiski teeb kogu PC maailmale silmad ette!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustÜldiselt selline päev jõulude ajal, kus tehakse vaestele/haigetele/lastekodulastele või kellele iganes abipakke ja üldse kingitusi. Selline suhteliselt heategevuslik päev, mille nimetus ongi vist tulnud kinkide pakkimisest.
Loodetavasti ei pannud väga mööda, aga nii oli meeles.
See on jõulude teine püha Ühendkuningriigis ja teatavasti on siis palju spordivõistlusi ja siis kogu perega vaadatakse neid. Sellest ka selline nimi.
Edit: vaatasin ka wikipediast ja seal tõesti juttu mingist kinkide tegemisest. No ma ei tea kumba siis uskuda, kas wikipediat või Aussiesid kellelt mina selle info sain? Eks vaata ise kumb sulle rohkem sobib.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustLisan ehk sellel alal oma rumala küsimuse ka. Kuna ei osta tõesti palju arvuteid, siis kas pean ostma selle OS-iga kui see on peal seal neil juba, või võib küsida ka ilma OS-ita seda ja saab siis selle võrra odavamalt? Või peaks igalt müüjalt eraldi küsima?
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustkui ma õieti aru sain, siis sa töötad itivennana? et miks su sõbard siis sinu juurde oma arvuteid ei too, vaid viivad teiste patsiga sellide juurde?
2) Grantii ajal läppari lahtivõtmine ja isetegevus tähendab üldjuhul automaatselt garantii kehtivuse kaotamist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar