Algselt postitas Teiresias
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mehhakas Vaata postitustHa ha ha...selle Acer'i jutuga panid sa nuud kull vaga puusse, hullemat tootjat annab otsida, kunagised k-saluuni kokku klopsitud junnid vast ehk teevad Acer'le silmad ette. Lisaks on Acer'i jarelteenindus uks valusamaid kolgata teid, seega mina hoiaks Acer'st kaugel kaugele. Pigem vaataks Fuji ariseeriat, Lenovo odava otsa masinad on ka parajad kakid (Thinkpad seria on ule prahi) ja Dell on viisakas.
PS Mac aga siiski teeb kogu PC maailmale silmad ette!!!
Lenovo kohta sul õigus. Mac-i kohta kindlasti ka, aga sellest hobusest hoian niikaugele eemale kui võimalik. Ei hakka sellesse teemasse laskuma.
Tegelikult oma eelmiste Dellidega liiga rahul olnud. Ainuke asi, et kui 15K maksnud läpakast nüüd ilma jäin, siis ei raatsi tõesti enam niipalju uue alla panna. Samas Aceri 10K läpakas on parema prose, ketta ja videokaardiga. Ja ikka 13 tolli - nagu ma harjund olen.
Kommentaar
-
Algselt postitas Undi Vaata postitustPakkumises peab olema kirjas, kas arvutil on OS juba installitud/kaasas või mitte. Võib muidugi küsida, kas saaks ka ilma OS-ita odavamalt, aga üldiselt on arvutiga kohe kaasa müüdav Windows (OEM versioon) palju odavam nö. karbitootest, mida eraldi poest ostaksid. Nii et mingit kasu sa sellest ei saaks. Linux on muidugi teine teema.
Thnx. Arvasingi midagi sarnast.
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitust1) Vaevalt, et ta oskab igat probleemi parandada.
2) Grantii ajal läppari lahtivõtmine ja isetegevus tähendab üldjuhul automaatselt garantii kehtivuse kaotamist.
2. Läpakat ei hakkakski lahti tegema. Oskaks ainult enne lahti tegemist öelda mis tal arvatavasti viga on ja saata ta siis parandusse tolle jutuga.
Kui teada mis viga on, siis parandused aitavad sind 10x kiiremini. Olen saanud vigaseid juppe vahetatud paar korda ~15minutiga sest teadsin ette ära mis viga on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitusthttp://www.hbo.com/sports/24-7-pengu...kqJyMjAG2-Fzg=
mis lugu mängib taustaks, kui näitab pingviinide riietusruumis mängijaid? keelel on, aga meelde ei tule.
edit: 3:00 min. paiku hakkab.
THE XX - INTRO (HD AUDIO)
kui oli see õige, siis häid jõule!
Kui mitte, siis ma ei tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustTahan ipod touchi regristreerida, üks lahter vajab täitmist.. Mis asi on area code, mida ma sinna pean kirjutama?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust+372 äkki?
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustmm, negative vist. Siis tuleb kiri : The phone number area code must be a 3-digit number.Mida see veel tähendab?
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustMul on iPodil selline album nagu The XX vms. sealt võid sa selle leida küll..
THE XX - INTRO (HD AUDIO)
kui oli see õige, siis häid jõule!
Kui mitte, siis ma ei tea.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar