Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustSaarlane oli vist see a see tulemus mu arust küll kõige parem välja ei näinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustMis programmi veel on peale Winampi ja WMP, millega oleks lihtne playliste teha ja muusikat kuulata? Mul winamp lambist ei tööta enam venekeelsete fondiga lugudega ja tahan nüüd miskit uut proovida, millel töötaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSwedbank. Netipank. Kust kuradi kohast ma leian üles limiitide (kaardimaksed, automaadist väljavõtmine jms.) muutmise võimaluse? 10 minutit ekslen juba ringi. Leidsin vaid koha, kus öeldakse, et netis saad muuta - aga kuidas, ei tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustOle sa tänatud. Kuskil polnud öeldud, et vajuta selle krdi numbri peale
Kommentaar
-
Aga nii huvi pärast küsin - miks te veel Swedis olete? Ainuke põhjus mis saab olla on see, kui nende ATM on teie kodu seinas, millegi targema peale ma hetkel veel ei tule, kuid harige mind, kas asi on mingites rahvusvahelistes ülekannetes millest ma ei tea? Või tegelikult, ärge parem harige, see on hoopis teine teema ja ei kuulu siia.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustkas taara eurohinnad on teada?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustAga nii huvi pärast küsin - miks te veel Swedis olete? Ainuke põhjus mis saab olla on see, kui nende ATM on teie kodu seinas, millegi targema peale ma hetkel veel ei tule, kuid harige mind, kas asi on mingites rahvusvahelistes ülekannetes millest ma ei tea? Või tegelikult, ärge parem harige, see on hoopis teine teema ja ei kuulu siia.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar