Ja kuna sa juua ei või, siis peadki kainet mõistust usaldama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustA le Coq Arenal, ise kaameraga sisse saab? Kunagi väikse digika sain, aga kas nö proffikaameraga saab ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas keegi on siin veel keskkoolis ka ning kasutab e-kooli? Kas uue süsteemiga ei olegi enam võimalik näha, mis hinded ma varasemates klassides saanud olen?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKeegi teab, kas Counter Strikes eksisteerivad veel sellised serverid nagu "T6runet serverid". Mõni teadjam võiks anda ka Tõrunet deathruni ip või siis mõne muu hea deathruni ip.
Vali ise.You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustfoo fighters 26.juuni helsingis. palju piletid võiksid umbes maksta?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKuidas ravida (väääga) valutavat alaselga ja kui kiiresti on võimalik taas vutti mängida?
Seda kui kiiresti vuttisaad mänima hakata on raske öelda. Kuu pead ikka eemal olema. Mõistlik oleks ennast korralikult terveks ravida.
Ise soovitaksin Jaak Lille. Minu sai kahe seansiga korda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKuidas ravida (väääga) valutavat alaselga ja kui kiiresti on võimalik taas vutti mängida?
Kui ikka väga äge seljavalu, siis alguses pöördu ikka alguses traditsioonilise meditsiini poole.
See, kui keegi hakkab oma kogemusi edasi siin foorumis andma - on suhteliselt bingoloto. Valutav alaselg on liiga hämar diagnoos, et siin hakata kellegagi samu (eriti poolalternatiivseid) ravivõtteid kasutama. Et soovitan arsti. Ortopeedi siis vast.
Kommentaar
-
Mind need traditsioonilise meditsiini võtted ei aidanud(antibiootikumid, ortopeed ja elekriravi).
"Poolalternatiivne" meditsiin tegi kahe nädalaga mu selja korda.
Ps! Ortopeedi juurde on saatekirja perearstilt vaja.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar