antibiots aitab alati
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Even Vaata postitustantibiots aitab alatiBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustantibiots aitab alati
Üldiselt tuleb elxiga nõustuda, antibiootikume tuleks võtta viimasel võimalusel.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKuni ta su lihtsalt tapab. See on lihtsalt jube, kui kergekäeliselt praegu antibiootikume välja kirjutatakse, mul on õnneks värskelt elukohta muutnud perearst, keda veel klientide hulk ei tapa ja kellel on veidikenegi võimalus kliendi probleemidesse süveneda.
Selja puhul sain abi füsioterapeudilt.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKülmetushaiguste puhul tõesti, aga selja puhul mind ei aidanud.
Üldiselt tuleb elxiga nõustuda, antibiootikume tuleks võtta viimasel võimalusel.
niiet jah, tegelikult võib aidata ühest korrast kiropraktiku või füsioterapeudi juures. kui käisin, siis isegi imestasin, et selg raksus nagu murdunud tammed tormi ajal.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKunagi nägin ühes CSI: NY osas mingisugust tumedat (tundus olevat väga rariteetne auto) värvi autot, mis üsna osa lõpus vastu teeblokki puruks sõideti, tegu siis sportautoga. (Kindel pole, aga tundus küll 2-ukseline)
Äkki, keegi?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Töölepingu seadus:
§ 68. Põhipuhkuse andmine
(5) Põhipuhkus tuleb kasutada kalendriaasta jooksul. Põhipuhkust antakse osadena üksnes poolte kokkuleppel. Vähemalt 14 kalendripäeva puhkust peab töötaja kasutama järjest. Tööandjal on õigus keelduda põhipuhkuse jagamisest lühemaks kui seitsmepäevaseks osaks. Kasutamata puhkuseosa viiakse üle järgmisesse kalendriaastasse.
Ehk 14 päeva peab olema järjest, ülejäänud võivad kokkuleppel olla kasvõi üksikud reeded.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustHüpoteetiline küsimus: Kas pm oleks võimalik puhkust (42 päeva) välja võtta ka nii, et puhkad igal reedel? Või oleks sellise teema vastu mingid seadusekonksud?
Kommentaar
-
Kas selliseid lehekülgi leidub, kus mulle automaatselt soovitatakse odavaim lennuviis viis punktist A punkti B jõudmiseks. Näiteks panen lähtepunktiks Tallinn ja sihtkohaks Liverpool ja siis süsteem soovitab mulle näiteks Berliinis ümberistumisega varianti, mis oleks odavam kui otselend.
Ise on jube aeganõudev ja tülikas odavaim marsruut nii kokku klopsida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar