Algselt postitas Kasepats-Pidur
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas tempo Vaata postitustMiks netist jalkat vaadates alati põneval hetkel hakkab stream tõkkima rämedalt?
Kommentaar
-
Algselt postitas tempo Vaata postitustMiks netist jalkat vaadates alati põneval hetkel hakkab stream tõkkima rämedalt?
Kommentaar
-
no.vel'l <20:-velli, -.velli> (kirjandusžanr); jur uus seadus kehtiva täienduseks v osa asenduseks ▪. Novelli+auhind, novelli+kirjanik, novelli+kogu, novelli+žanr www.keeleveeb.ee
Mida tähendab lühend 'hrl.'? (hard rock laager ei ole pädev vastus, aga paku sedagi, kui sa oled ajuinvaliid)
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo päris suur osa nendest lugudest on võimalik sisu järgi Kalviku omadeks lahterdada. Ega kui keegi tänaval või pargis s*tuma hakkab, ega siis ju junni kõrvale ka oma visiitkaarti jäta !
Londoni Arsenali jalgpalliklubi peatreeneri Arsene Wengeri sõnul suudavad nad sel hooajal võtta nelikvõidu, seni on nad kõigis neljas sarjas veel võistlustules.
Uudise toimetas PM.
Aga kes on tänane päevatoimetaja? Selleks on Martin.
Martin ei julge tunnistad, et teeb Arsenalist lugusidInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustKas keegi mäletab, kunagi oli kas siin või läbus teema mingitest sünnipäeva mängudest vms, on see veel alles ? otsing vastuseid ei andnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas aldr Vaata postitustkordan. miks itaalias enamus mänge pühapäeval mängitakse ?
Kommentaar
-
christian_wilhelmsson1.jpg
Mis kuradi rõveda asjaga tegu on? Mingi energiapats? Ja miks seda vaja on?
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Kui suur väärtuse vahe võis olla 1992. aastal Eesti kroonil ja 2010. aasta EEKil?
Kaneelisaiake maksis aastal 1992 10 senti. Aastal 2010 hinda ma ei tea, aga küllap sa tead.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Miks mitte võtta aluseks kaneelisaiakesepõhist indeksit aga lihtsam on ehk teha lihtne arvutus Statistikaameti numbrite põhjal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar