Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
10. mail, väidab see:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
ei, kuna ei leidnud piisavalt täpset ja usaldusväärset portaali, sestap tahtsin teada et ehk on mõni inimene samal ajal sama kohta külastanud ja teab öelda. teinekord peaks vist panema juurde suurde sildi: PS! Türapead, ärge vastake...Kommentaar
-
Ole ettevaatlik, FA võib sulle kahemängulise keelu panna.Kommentaar
-
-
Ühesõnaga ilmateadet ei usalda aga mingit lambimeest foormuist usaldad? Nojah.. omad valikud.BVB - VaprusKommentaar
-
GEEZUS, point on see et ilmateada ei näita poolteist kuud ette ilma ja ma lihtsalt tahan teada kas mõni foorumlane (ei pea olema just kasutaja "lambimees" nagu sina välja pakkusid, vaid võib olla ka mõni teine) on äkki kursis, et kui soe ilm seal on sellisel ajahetkelKommentaar
-
Mina jällegi ütleksin, et ka nii palju ette arvestades usaldaksin ilmateadet. Ütleme, et keegi pakub omast kogemusest mingi suvalise numbri aga siis tuleb mingi külmalaine? Sel juhul on see ju mõttetu - aastad pole vennad. Mina usaldaksin ilmateadet rohkem. Igal juhul on selge, et mai keskpaigas on seal selline temperatuuri mida meie siin suviseks nimetame.BVB - VaprusKommentaar
-
Tegelikult on ikka neid saite jalaga segada kus mingit umbkaudset temperatuuri pakutakse kuude lõikes.GEEZUS, point on see et ilmateada ei näita poolteist kuud ette ilma ja ma lihtsalt tahan teada kas mõni foorumlane (ei pea olema just kasutaja "lambimees" nagu sina välja pakkusid, vaid võib olla ka mõni teine) on äkki kursis, et kui soe ilm seal on sellisel ajahetkel
Kommentaar
-
Kas see jalgrattatee, mis läheb kuskilt Haabersti ringi kandist Tabasallu ja mille ehitamisega eelmine aasta alustati ka valmis sai?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar