Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Teiresias
    Adm¡nistraator
    • Oct 2010
    • 933

Algselt postitanud kasutaja Kurat poolt
    Tegelikult on ikka neid saite jalaga segada kus mingit umbkaudset temperatuuri pakutakse kuude lõikes.

http://tinyurl.com/3gtxuso
    first of all, seda ma tegin ja vaatasin neid, pmts need kõverad ei näitavad aint vahemikku...ehk ongi umbkaudsed ja geez, nagu ma juba kõige alguses küsisin, et ehk keegi oskab OMA KOGEMUSTEST/TEADMISTEST midagi öelda? ja note to u: RUMALATE KÜSIMUSTE teemas ei ole "lahe", "fun" või "kipa" mängida türapead oma let me google that for you-ga... tore on et sa oskad guuglit kasutada a kui sa vastata ei oska, siis keri putsi peace.

Algselt postitanud kasutaja Thugie poolt
    No aga ise guugeldades ei saa ju foorumis poste juurde.
    poleks arvanud, et ma seda kunagi ütlen, aga ometi on ka sul õigus. see annab lootust ka teistele puuetega lastele, sa oled hea eeskuju.

Kommentaar

• Markko
      Vabakutseline günekoloog
      • Jun 2002
      • 1269

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
      Kas see jalgrattatee, mis läheb kuskilt Haabersti ringi kandist Tabasallu ja mille ehitamisega eelmine aasta alustati ka valmis sai?
      Valmis mis valmis
      308

Kommentaar

• football2u
        Giornalista
        • Jun 2008
        • 4054

Palun andke keegi artikelid (eesti ja inglise keeles), kus räägitakse sellest, kui suured summad jalgpallis ringlevad.
        "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

• CD7
          Kärbes
          • Feb 2008
          • 2102

Algselt postitanud kasutaja football2u poolt
          Palun andke keegi artikelid (eesti ja inglise keeles), kus räägitakse sellest, kui suured summad jalgpallis ringlevad.
          Selle peale tuli meelde dok kuidas Pablo Escobar jalka meeskondade abil raha pesi jne jne:

Esimene osa youtube-is: http://www.youtube.com/watch?v=yd5amEEVLgk

Kommentaar

• orbitaaljaam
            Meeskonnaliige
            • Apr 2004
            • 10333

Tänase päeva valguses: kas ja kui palju jalgpallureid testitakse dopingu suhtes?

Kommentaar

• Scooter
              Andekas disainer :)
              • Aug 2001
              • 5694

Algselt postitanud kasutaja CD7 poolt
              Selle peale tuli meelde dok kuidas Pablo Escobar jalka meeskondade abil raha pesi jne jne:
              No tänks, mul tuli selle peale meelde, et kunagi keegi Eskobar tegi üht jube head lugu... leidsin!

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

• Aílton
                Loner
                • Mar 2004
                • 4015

Kui suur on teenustasu, kui tahan Eesti Swedbanki kaardiga Rootsi Swedbanki automaadist raha välja võtta?
                AILTON

Kommentaar

• Calva
                  Eesti koondislane
                  • May 2008
                  • 975

minu teada mitte midagi..

Kommentaar

• sherf
                    U21
                    • Dec 2009
                    • 830

Kui ma lähen telefoniga internetti kas ma siis saan vaadata saateid nt. TV3 Playst ?
                    Algselt postitanud kasutaja Blue Moon poolt
                    Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

• Even
                      blow
                      • Jan 2003
                      • 5737

kas tallinnas eksisteerib mõnda adidase poodi peale selle outleti tondil?
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

• Brick
                        -
                        • Aug 2008
                        • 3089

Algselt postitanud kasutaja Even poolt
                        kas tallinnas eksisteerib mõnda adidase poodi peale selle outleti tondil?
                        Kristiine keskuses teisel korrusel peaks olema ju ka üks.

Kommentaar

• Maarek
                          Eesti koondislane
                          • Aug 2001
                          • 7852

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                          Tänase päeva valguses: kas ja kui palju jalgpallureid testitakse dopingu suhtes?
                          Eks neid ikka testitakse, sest vahelejääjaid on ju olnud olnud küll.
                          Boriello, Couto, Davids, Bosnich, Quim, Dugarry, Xavier, Titov, Stam, de Boer ja veel kümned + muidugi kokasõbrad Mutu ja Maradona, kel ühest korrast pole piisanud.

Kolo Toure ja see šotlane Mensing üsna hiljutised juhtumid selles vallas.
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• szandor
                            Eesti koondislane
                            • Dec 2008
                            • 1418

Algselt postitanud kasutaja -JalkafriiK_ poolt
                            Kristiine keskuses teisel korrusel peaks olema ju ka üks.
                            Ja minu mälu järgi oli Rotermanni kvartalis seal soolalao poolsel küljel ka üks

Kommentaar

• ericbana
                              Asjahuviline
                              • Jun 2004
                              • 7758

Kas jalgpallikohtunikud vilistavad üldjuhul ainult oma koduliiga mänge? Näiteks Massimo Busacca, kas ta tõesti nii kõrgetasemeliseks ainult Šveitsi liiga pealt saanud?

Kommentaar

• dnb
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2010
                                • 1359

Algselt postitanud kasutaja sherf poolt
                                Kui ma lähen telefoniga internetti kas ma siis saan vaadata saateid nt. TV3 Playst ?
                                Mis telefon on? Igaljuhul mina oma Nokiaga ei saa, tahab Flash playerit. Sellistes kohtades, kus Media Player-it tahab jällegi saan.

Kommentaar

Töötlen...