Igatahes ma sain oma piletid bronnitud. Aitäh Orbit ja muud jaamad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Minul hetkel probleem tõlkimisel inglise keelset sõna Pasteurellosis. Tegemist mingisuguse haigusega. Ehk oskab keegi targem aidata?
E: Kui juba küsimiseks läks: hookworms (Ancylostoma)
roundworms (Toxocara canis)
Kuna bioloogias olin keskkoolis väga nõrk, siis piltide järgi ära ka ei tunne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMida peaks tähendama see, kui keegi mitu korda puudutab nimetissormedega natuke kulmudest üles poole iga kord kui kontorisse tuleb voi kui midagi maha pillab voi kui aevastab jne. Tegu peaks olema hinduga voi vähemalt on ta vanemad Indiast.
In India, the Urdu phrase "nazar na lage" (let there be no evil eye) has the similar meaning.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Shrek Vaata postitustMinul hetkel probleem tõlkimisel inglise keelset sõna Pasteurellosis. Tegemist mingisuguse haigusega. Ehk oskab keegi targem aidata?
E: Kui juba küsimiseks läks: hookworms (Ancylostoma)
roundworms (Toxocara canis)
Kuna bioloogias olin keskkoolis väga nõrk, siis piltide järgi ära ka ei tunne.
Kõik asjad leidsin internetist, kuna ise pole absoluutselt midagi bioloogi lähedalegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meireles Vaata postitustWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Milline (naissoost) staarihakatis ütles viimase saate alguses Kevini kohta umbes nii, et "arvan, et välja langeb kevin, kuna minu jaoks on tema tänane lugu täiesti tundmatu, vaevalt Eesti rahvas selle poolt hääletab"? Pärast Kevin laulis biitlite a hard day's nighti. Mul oli hetkeks täielik wtf moment.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar