Algselt postitas maarios
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustsry kui küss on teemaks olnud, aga mis krdi rahvusest Freddie Mercury oli? Täpiga poiss või iraanlane?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKus ma googlemapsis selleüles leiaks? http://ohtuleht.ee/436882
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustEi see ega teine. Parsid pole päris sama mis iraanlased ning Indiasse kolis ta ka alles noore poisina.
või noh, ma lugesin, et nad on pärslased, kes pidid enda usu tõttu jalad kõhu alt välja võtma ja Indiasse kolima. See tähendaks seda, et Freddie oli iraanlane (sündinud küll Aafrikas ja suuremaks kasvanud Indias ning rokkinud maailmas).
Küll aga on teadlased teinud mingeid dna-teste ja muud huia-bella-napolit mille järgi justkui nood pagenud parsid juhuslikult Indiasse ei läinud, sest nad olevat sealt opis alguse saanud... .see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustosta 2 paari tosse.
Mure tegelt tuli endalegi ootamatult. Kingapoes ostan alati suurema nubriga kingad aga sportimiseks on mugavam kui jalats on täpne ja istub jalas kenasti mitte ei loksu (ei meeldi lisatallad ja topeltsokid).
Varem lihtsalt sponsorid tõid jalatseid vastavalt vajadusele ja muret polnud, aga nüüd siis suurem sporditegemine seljataga ja hobikorras peaks nagu ise jalatsid muretsema ja nüüd siis käin mööda poode ja uurin kust saaks niimoodi. Aga suht keeruline
Kommentaar
-
ja kui ta on naine ning karvane, siis saad teda kutsuda big foot'ikssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustkas "domestic partner" võiks tõlkida kui vabaabielu/ kooselu?Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKus ma googlemapsis selleüles leiaks? http://ohtuleht.ee/436882
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar