Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustsest ta on lollMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustKui kunagi evolutsiooni tulemusena tekkisid inimesed, kas siis siis mustanahalised (rahvakeeli neegrid) tekkisid siis kuidagi päikesest tingituna pigmendipuudusel või küllastusel vms? on sellel mingi teaduslik seletus? see küsimus on mind vaevanud juba 4 minutit.
Aga et teemas püsida, siis kust sebra teadis oma triibud just ülekäiguraja järgi võtta?
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitust
Aga et teemas püsida, siis kust sebra teadis oma triibud just ülekäiguraja järgi võtta?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
mina arvan, et vastus peaks olema selline : sebrad kasvavad 1 triip korraga. alguses kasvab nina ja seal pea ja siis kere jne.. et vaikselt.. seepärast on need triibud, et nad näitavad vanust. aga tegelikult on nad lihtsalt loomad. ja loomadel on teada-tuntud kaitsekohastumised ja funktsioonid.. sebradel on see selleks, et kui nad on hulgakesi, siis kiskja ei tee triipude pärast vahet, kust lõppeb 1 sebra ja algab teine. ja siis on segaduses ja paneb vihma. see on minu teaduslik seletus. aitäh
Kommentaar
-
Oleks vaja veidi abi vene keele oskajatelt. Nimelt otsin maailma kõige ilusama refrääniga loo Singer Vinger - Oi Bljääd sõnu.
Et ma neid kuskilt leida ei ole suutnud, siis ehk keegi võtab vaevaks kuulata lugu läbi ja venekeelsed sõnad kirja panna (kas või eesti tähestikus häälduse järgi). 4 salmi, iga salm 2 rida, üle jõu ei tohiks käia.
Lugu saab kuulata siit:
Tänud!
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustKuna kogu inimkond pärineb üsna kitsast Aafrika piirkonnast, siis tõenäoliselt olid sinugi esiisad kunagi neegrid.
Jah, just selliste küsimuste üle vaevan mina öösiti pead.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustOleks vaja veidi abi vene keele oskajatelt. Nimelt otsin maailma kõige ilusama refrääniga loo Singer Vinger - Oi Bljääd sõnu.
Et ma neid kuskilt leida ei ole suutnud, siis ehk keegi võtab vaevaks kuulata lugu läbi ja venekeelsed sõnad kirja panna (kas või eesti tähestikus häälduse järgi). 4 salmi, iga salm 2 rida, üle jõu ei tohiks käia.
Lugu saab kuulata siit:
Tänud!
I salm:
Vot prijehali dva brata is serevnii Peterburg
...
(Vot tulid kaks venda Peterburi äärelinnast(?)
...)
II salm:
Vot Erjova kupil lotku, ...
U Erjovõi lotke dõrka, ...
(Vot Erjova ostis paadi, ...
Erjova paadis oli auk, ...)
III salm:
...
..., ... tam gavno
(...
..., Erjoval seal on pask/sitt)
IV salm:
Deti v osere kupalis, hui resinovõi nashli
Tselõi den ani jebaali, dashe v školu ne pašhlii
(Lapsed järves ujusid, kummist munni/dildo leidsid
Terve päev nad nikkusid, isegi kooli ei läinud)
PS! Palun vabandust kõikide nooremate lugejate ees...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustkuskil tulevase EMi kohta on topic?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar