Kellelgi Koit Toome lugu Allikas pole jagada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKas Leo Messi on Maradona kloon?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas 2cool4school Vaata postitustMiks mõnel huumor välja ei tule?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustäkki keegi teab kuidas saaks kooli firewallist mööda hiilida,et erinevaid tirimisprogramme kasutada?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustmiks sul juunikuus siukest asja vaja teada on?!?!AILTON
Kommentaar
-
veel üks palve, nimelt on mul ees soome keele eksam ja oleks abi vaja suuliste teemade juures: nendeks on mina, minu perekond, tähtis oleks et need oleks grammatiliselt õiged, juut on suva, selle kombineerin enda jaoks paremaks, kui keegi oskab soome keelt või teab kust leida, siis tänud, ah jaa 10-15 lauset peavad olema.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustveel üks palve, nimelt on mul ees soome keele eksam ja oleks abi vaja suuliste teemade juures: nendeks on mina, minu perekond, tähtis oleks et need oleks grammatiliselt õiged, juut on suva, selle kombineerin enda jaoks paremaks, kui keegi oskab soome keelt või teab kust leida, siis tänud, ah jaa 10-15 lauset peavad olema.
Kommentaar
-
Mul on selline mure, et otsustasin jälle F1 2002 pelama hakata. Kõik on näiliselt Ok, aga kui hakkan sõitma Monaco rada, siis viskab mängust välja. Suutsin ka vea ülesse leida: nimelt on mul fialid monaco.mas ja monacomap.mas puudu kaustast C:\Program Files\F1 2002\Season02\Tracks\Monaco. Äkki keegi on nii lahke ja uploadib Monaco.mas ja monacomap.mas failid netti.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar