Algselt postitas zaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustParaku ei piisa, oleks arvutisse neid vaja saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustParaku ei piisa, oleks arvutisse neid vaja saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustnii. kuna koolilõpp, siis on igast asju vaja teha. ehk kellelgi on midagi endal olemas, või teab, kust leida juba tänan ette.
vajalikud asjad siis :
inglise keeles kirjandid (1 A4 min. ) : Londoni vaatamisväärsused (7tk)
Oma tuleviku töökoht
Lemmik sportlane
inglise keel ei ole üldsegi mitte raske.. aga täna vaja kõik ära teha.. ehk aitaks keegi mõne asja kaelast ära.
majanduses on vaja teha äriplaan, koos vajalike tabelitega.. 3tk ( rahavoogude prognoos,investeeringute ja finantseerimine eelarve ja tulude-kulude prognoos)
ehk saab varem magada, kui keegi saab aidata. aitäh ja ilusat elu!
Äriplaan ja inglise keele asi oleks olemas, aga ma ei näe põhjust miks ma peaks heast tahtest sellisele lohele oma asju andma? Võta end kätte!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKuule mees! Kuu aega agasi ka ei saanud tehtud seda inglise keele asja?
Äriplaan ja inglise keele asi oleks olemas, aga ma ei näe põhjust miks ma peaks heast tahtest sellisele lohele oma asju andma? Võta end kätte!
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitusthttp://vixy.net/. Viska sinna Youtube link sisse, vali endale sobiv formaat ning tõmba.
Kommentaar
-
nii. PÄRIS ISE tegin need esseed ära. Nüüd oleks vaja äriplaani. Kui sulle just väga suurt tüli ei tee, siis võiksid anda. Ega ta vist tükki küljest ei võtaks ja ehk näitasime oma suure õpihimuga ka sulle, et näeee saan küll asju tehtud ja ei olegi nii looder lihtsalt mõned asjad saab lihtsamalt tehtud ja tulemus on sama.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustnii. PÄRIS ISE tegin need esseed ära. Nüüd oleks vaja äriplaani. Kui sulle just väga suurt tüli ei tee, siis võiksid anda. Ega ta vist tükki küljest ei võtaks ja ehk näitasime oma suure õpihimuga ka sulle, et näeee saan küll asju tehtud ja ei olegi nii looder lihtsalt mõned asjad saab lihtsamalt tehtud ja tulemus on sama.
Mu äriplaanil on vaja mingit siit-sealt nokitemsit ja oleks ehk okei... Mis koolis käid?
Ja üle 60 punkti saab ju nii, et käid eelmine päev joomasolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNagu looder loodrile! Sul totaalselt viimane tähteg on tulemas?
Mu äriplaanil on vaja mingit siit-sealt nokitemsit ja oleks ehk okei... Mis koolis käid?
Ja üle 60 punkti saab ju nii, et käid eelmine päev joomas
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNo kui kõpitseda-nokitseda viitsid, siis ühe õlle eest, saadan homme mingi moment selle sulle ära kaa siis :P
Mulle lihtsalt meeldib su laiskus ja vabalt võtmine sellistes asjades.
Mida õpid seal?
Kommentaar
-
Nii. tõsiselt noh.. teadjamad mehed... rääkige...
Kana(edaspidi Liisu) muneb muna... ja hakkab seda hauduma... eks?... siis tuleb hautatud munast tibu(edaspidi Rebecca).... mida aga teeb härra kukk(edaspidi Rein) selle juures. Kas reinu on üldse väikese rebecca ehitamisel mingisugust osa etendada... või saab Liisu kõige sellega ise hakkama ja reinu ainus ülessanne on naabri antsu taga ajada ja pererahvas päikesetõusuga voodist üless ajada????
ÜHESÕNAGA.. kas kukk kepib kana ja siis tuleb tibune muna või muneb kana koguaeg selliseid mune, kus vajadusel võib tibu kooruda.. aga kui perenaine on kiire, siis kana haududa ei saa? ja miks nahhui seda kukke siis vaja on?
arghhhh.... aidake.. maalapsed
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar