Algselt postitas Olympi
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustMinu arust on küll hoopis erinev kas vaadata filme telekast või arvutist. Arvuti taga, ebamugavalt istudes tardunud pilguga vaadata või vaadata mõnusalt lösutades teleka ees.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitustKes on need inimesed kes seksisid Tartu kaarsillal? Te olete kuulsad! Tulge välja ja tooge Eestile uhkust. Äkki annab Ilves teile ka miskisuguse autasu. Teie leiutasite kauaotsitud Eesti Nokia. Seks sillal.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKas sünnipäevalapse nimi on Raimond? Kui ei, siis paraku mitte.
Nii et see oleks abiks küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustMinu arust on küll hoopis erinev kas vaadata filme telekast või arvutist. Arvuti taga, ebamugavalt istudes tardunud pilguga vaadata või vaadata mõnusalt lösutades teleka ees.
Mina vaatan arvutist sellepärast, et reklaamid rikuvad kõik ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustMinu arust on küll hoopis erinev kas vaadata filme telekast või arvutist. Arvuti taga, ebamugavalt istudes tardunud pilguga vaadata või vaadata mõnusalt lösutades teleka ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustIlmselt rumal küsimus, aga miks arvuti taga ei või mõnusalt lösutada? Hetkel näiteks lösutangi ma mugavalt arvuti ees! Täpsemalt siis, kui väärt teate ära saadan, siis hakkangi lösutama.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
teemaks võrkpall
mis värk selle kuldse geimiga on? Selver võitis kodus 3:0 ja võõrsil 3:2 aga kui oleks võõrsil 2:3 kaotanud siis oleks sofias otsustav "kuldne geim" mängitud. Kus see loogika on? Selver igaljuhul geimidega edasi ju. Või olen mina millestki valesti aru saanud?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustteemaks võrkpall
mis värk selle kuldse geimiga on? Selver võitis kodus 3:0 ja võõrsil 3:2 aga kui oleks võõrsil 2:3 kaotanud siis oleks sofias otsustav "kuldne geim" mängitud. Kus see loogika on? Selver igaljuhul geimidega edasi ju. Või olen mina millestki valesti aru saanud?
Tekst päevalehes enne teist Selveri mängu:
Selveril ei piisa kordusmängus vastase väljakul ühe või kahe geimi võitmisest. Ükskõik millise skooriga kaotuse puhul mängitakse kohe otsa 15 punktini peetav kuldne geim, mis selgitab edasipääseja.
Eesti võrkpalliliidu peasekretär Henn Vallimäe kinnitab, et seda süsteemi prooviti eelmisel hooajal Top Teamsi sarjas. Siis mängiti kuldset geimi 25 punktini ja Euroopa võrkpalliliidu (CEV) hinnangul eksperiment õigustas end. Tänavu toimib reegel Challenge-sarjas.
“Uuenduse taga on CEV-i spordiorganisatsioonide komisjoni juht luksemburglane Pierre Muhlheim, keda hästi tunnen. CEV rõhub selle peale, et võõrsil-kodus süsteemi järgi säiliks põnevus kordusmängu lõpuni,” selgitab Vallimäe. “Kui näiteks Selver võidaks pärast 3:0 koduvõitu ka võõrsil esimese geimi, olnuks vana süsteemi järgi, kus loeti võidetud geime ja vajadusel ka punkte, mängu jätkamine mõttetu.”
Vallimäe tuletab meelde, et SK Riga komistas mullu põhjalikult uue süsteemi otsa. “Lätlased võitsid kodus sˇveitslasi 3:0, kuid kaotasid võõrsil 1:3. Kuldse geimi kaotasid lätlased 24:26 ja olidki audis,” märkis Vallimäe, lisades, et CEV-i selles komisjonis on jäme ots Madalmaade meeste käes. “Liikmesriikide arvamust ei küsitud.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar