Jätkan sujuvalt Ryanairi teemat. Dannar või keegi siin varem raudselt mainis ka, et Ryanil oli veel mingi omaette keiss IP-aadressidega... et kui sa vaatad sama IP pealt, siis see näitab jätkuvat huvi ja on hind kallim vms? See ei pruugi muidugi nii olla, aga keegi käis siit foorumist sellise teooria välja küll mingivahe..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKas oma IP aadressi on võimalik muuta selliseks, et tunduks, et oleks justkui tegu välisriigi omaga? (Kui keegi saab aru mu mõtest)BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustKui ei tellinud lennukis süüa piletit ostes, pikamaa reisil, odavlennu firmaga, kas ma saan seda lennukis eraldi tellida või pean leppima soolapähklitega?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMilline programm on parim arvutis oma ebaseaduslikult downloaditud muusika kuulamiseks?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMillised AA patareid sobivad juhtmeta hiirele kõige paremini? Praegu on Panasonic Evoltad mida on septembrist praeguseni läinud 8 tk. Tundub kuidagi palju või on see normaalne kulu?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMillised AA patareid sobivad juhtmeta hiirele kõige paremini? Praegu on Panasonic Evoltad mida on septembrist praeguseni läinud 8 tk. Tundub kuidagi palju või on see normaalne kulu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustkõik õpilased saadavad igale oma klassikaaslasele jõulukaardi, kokku 1332 kaarti. Mitu õpilast on klassis?
Kommentaar
-
Hiir on http://www.gggcube.com/product.aspx?id=242 ja evoltad jutu järgi mingi Guinness'i rekordi ka saanud kui "Longest Lasting AA Alkaline Battery in a wide range of devices."
Peab siis Duracelli ära katsetama. Äkki sobivad paremini. Või sain mingid saastad patareid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustKas pildilolevaid Türgi maiustusi kuskilt Eestist ka leiab ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar