Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kiire küsimus: kui CV Online keskkonnas on tööpakkumine inglise keeles, kas see eeldab ka ingliskeelset CV-d ja motivatsioonikirja ?
Ja kui deadline on 06.03 siis see tähendab, et võin rahulikult homme ka oma CV ja mot kirja saata ?
Kiire küsimus: kui CV Online keskkonnas on tööpakkumine inglise keeles, kas see eeldab ka ingliskeelset CV-d ja motivatsioonikirja ?
Ja kui deadline on 06.03 siis see tähendab, et võin rahulikult homme ka oma CV ja mot kirja saata ?
Hehe, mul sama teema. Küsimus ka selles teemas...
Kas keegi oskab öelda, kuidas OPENOFFICE-il teha nii, et kui ma panen oma sünniaasta ala 99.09.99, siis ei kaoks see faking "0" sealt vahel ära!!!
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kas tänapäeval pole enam volikirja vaja kui inimene pole auto omanik ega dok. kantud? Sõiduki kasutamise kirjalikku nõusolekut (vana nimega volikirja) ei ole vaja juhul kui sõiduki kasutajal on kaasas registreemistunnistus ning ta sõidab ainult Eestis või Euroopa Liidus.
Kas keegi on sõitnud Ecoline-iga Berliini või Hamburgi? Kuidas bussid seest välja näevad?
Algselt postitas fitti
Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar