Algselt postitas marconius
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mida tähendab sümbol "#" mingi jutu järel? Ma tean, ma olen nüüd jumala lootusetu peer ja võiks tegelikult endale ise mulla peale kraapida, aga... Aga ikkagi, mida see tähendab? Keegi kirjutab mingi pika jutu ja siis paneb sinna sappa ilma tühikuteta seosetut paska a la "#täitsapersesvõileib"
Internet, oo kõivõimas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTšau Olle, kuidas läheb?
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustKes on Olle,mina olen Pelle...aidake kes teab vaest inimest...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSa võid vabalt olla Ville ja Rulle
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMida tähendab sümbol "#" mingi jutu järel? Ma tean, ma olen nüüd jumala lootusetu peer ja võiks tegelikult endale ise mulla peale kraapida, aga... Aga ikkagi, mida see tähendab? Keegi kirjutab mingi pika jutu ja siis paneb sinna sappa ilma tühikuteta seosetut paska a la "#täitsapersesvõileib"
Internet, oo kõivõimas?
+ varastatud tekst internetist:
"Twitteril näiteks on hashtag-id. Need trellimärgiga algavad tähised, millega mingit konkreetset teemat markeerida saab. Umbes, et kui keegi tahab öelda midagi jalgpalli kohta, kirjutab #jalgpall. Populaarsed hashtagid ilmuvad trendide alla ja on seal näha."DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTallinna Hiiu Pubi omanik Rafig Adigazalov - kuhu Kuusmaa jäi?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
veidi mõtteid hashtagide kohta ühe härra sulest: http://thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=epicBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKaks loogikaülesannet:
1. On järjest arvud 1, 12, 1, 1, 1, 2 ja küsitakse kahte järgmist arvu. Mis need on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPõhjendad ka?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar