Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustSiis TTÜ raudselt. Kohalike värvalite eskpertiisipabereid ei hakka ükski esindus sellise reklamatsiooni puhul elu seeski tunnistama. Ilmselt läheb TTÜ poole pöördumine sulle kenasti maksma, aga esindus plekib selle sulle sinu kaasuse võidu puhul tagasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno kurat Rein. Ma olen hea inimene, sa ju tead seda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustUlme, leidsin ühe firma kes on autovärve maaletoonud mingi 15 aastat ja nad tegid mulle põhimõtteliselt tasuta eksperdi poolse arvamuse. Müts maha selliste vendade ees. Homme lähen nende paberitega Vikingisse ja vaatan mis nad nüüd ütlevad. Head inimesed pole veel maailmast kadunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustTeadjad, rääkigem: Kas ps1 puldiga saab mängida ka ps2?Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas õppesõidu õpetaja tohib õppesõitu tehes kõrvalistujana telefoniga rääkida?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustEi tohiks, kuna seaduse silmis on ta juht.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNähin täna kuidas üks töll rääkis ja siis hakkasin mõtlema selle üle. Kaldusin samuti tegelikult arvamuse poole, et ei tohiks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar