Kuidas seda spordiala kutsutakse kus mõlemal pool võrku kolm tegelast palli jalaga üle löövad?Hetkel Eurosport2 näitab Korea ja Indoneesia mängu.Kas eestis ka sellega tegeletakse?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKuidas seda spordiala kutsutakse kus mõlemal pool võrku kolm tegelast palli jalaga üle löövad?Hetkel Eurosport2 näitab Korea ja Indoneesia mängu.Kas eestis ka sellega tegeletakse?
Kommentaar
-
jalgvolleThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKüsimus järgmine. Oleks plaanis suvel välismaal auto rentida. Olen ise aga 20 aga enamustes rendifirmades on vanusepiiranguks 21. Kui mul teeb sõber lepingu , siis kas mul on õigus autot juhtida või rendiautot võivad juhtida alates 21 aastased isikud?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Sõber tuleks kaasa küll. Lisaks lisasõitjale lisandub ka noore sõitja maks, siiski mõlemad on ainult 4 euri päeva kohta, mida ei ole palju. Kuna reisi kogupikkus on päris suur , siis otsustasimegi et võiks vähemalt 2 sõitjat olla. Selgusetuks see aga jäi et kas võib näiteks juhtuda et lepingu tegemisel tahab lisada minu lisasõitjaks ja nähes et olen 20, siis ei lasegi nt?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustkas kellelgi on kokkupuuteid moneybookers prepaid mastercardiga? Kas on võimalik maksta ilma , et sel hetkel seal raha olemas oleks?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
ostsin edasi-tagasi piletid ning hetkel hakkan kasutama neid tagasimineku pileteid
on mitu vahemaandumist n. münchen-london-singapur jne
kas ma saan minna lennukile londonist, või pean ma peale minema sinna kus on märgitud
eneväljendusoskus on kadunud, aga minu küsimus on - kas ma võin minna lennukile londonis ja selle münchen-london mitte kasutada?
tegu on qantase lennuga, mida sooritab british airways. meilidele nad ei vasta ning telefonis olen olnud ligi tund ootel, kuid keegi ei võta seal telefoni vastuСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustostsin edasi-tagasi piletid ning hetkel hakkan kasutama neid tagasimineku pileteid
on mitu vahemaandumist n. münchen-london-singapur jne
kas ma saan minna lennukile londonist, või pean ma peale minema sinna kus on märgitud
eneväljendusoskus on kadunud, aga minu küsimus on - kas ma võin minna lennukile londonis ja selle münchen-london mitte kasutada?
tegu on qantase lennuga, mida sooritab british airways. meilidele nad ei vasta ning telefonis olen olnud ligi tund ootel, kuid keegi ei võta seal telefoni vastu
Ise lendasin ka kunagi läbi Londoni ja Dubai Emiraatidega ja igas kohas tehti eraldi check in.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar