Loll küsimus, aga siit on jaburamatelegi muredele vastuseid saadud. Asi iseenesest lihtne, varesed käivad pinda (PS - foorumikasutaja wwwares ei pea end siinkohal puudutatuna tundma ). Lõugavad päev läbi maja ümber, virutavad naabri kassi kausist toitu, läga kõik õue mööda laiali. Igavesed pirakad ka nagu kajakad, keda kuraditki ei karda, tee lärmi palju tahad. Elu kui Hitchcocki filmis, mul hakkab seierit punasesse viskama vaikselt. Hernehirmutist ka ei pane trepi kõrvale seisma ju. On kellelgi ideid jagada, enne kui õhupüssi lähen ostma.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLoll küsimus, aga siit on jaburamatelegi muredele vastuseid saadud. Asi iseenesest lihtne, varesed käivad pinda (PS - foorumikasutaja wwwares ei pea end siinkohal puudutatuna tundma ). Lõugavad päev läbi maja ümber, virutavad naabri kassi kausist toitu, läga kõik õue mööda laiali. Igavesed pirakad ka nagu kajakad, keda kuraditki ei karda, tee lärmi palju tahad. Elu kui Hitchcocki filmis, mul hakkab seierit punasesse viskama vaikselt. Hernehirmutist ka ei pane trepi kõrvale seisma ju. On kellelgi ideid jagada, enne kui õhupüssi lähen ostma.
muidugi naabrid võivad veits viltu vaadata :-)Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas Microsoft Office Outlookile kontorist väljasolemise teade peale panna? Puhkus pole enam kaugel.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustnädal tagasi sain sellisest nuhtlusest lahti. võta hästi tugevat tamiili, pane korralik konks otsa ja konks peida näiteks leivakuuli sisse ära. tamiili teine ots seo kinni. vares tuleb kugistab selle alla, siis saad raisa maha nottida. raibe jäta mõneks ajaks kuhugi rippuma. jobud kaovad peale seda ära. pmst nagu kalapüük.
muidugi naabrid võivad veits viltu vaadata :-)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar