kas keegi teab kus võiks tallinnas müügil olla München Vaskne? kunagi ammu oli kristiine keskuses aga enam (pikemat aega) pole näinud. kuna elav õlu siis müüakse ainult suuremas koguses (vaadid ja karikad) nii et väga keeruline kaup. pubisid kus seda müüakse võib ka öelda. ise tean et faehlmanni tänaval on miskine gruusia söögikoht ja seal müüakse seda (toidud ka head seal)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
http://www.europeanbeerguide.net/tallpubs.htm
Kas sellel lehel oled käinud juba ,muidugi ei tea millal seda uuendatud on.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMul aitas lihtsalt see, kui panin subtiitritele ja filmile täpselt samasuguse nime, siis lasi automaatselt alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKurat, kuidas teised siis said huvitav.
Kommentaar
-
Algselt postitas just a man Vaata postitusthttp://www.europeanbeerguide.net/tallpubs.htm
Kas sellel lehel oled käinud juba ,muidugi ei tea millal seda uuendatud on.
lehekülje uuendus oli: 05/18/07 12:35:14
selle lehe kohta lihtsalt vaadates sattus ka silma selline lause: "The most interesting are: Double Bock"
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustPalun ka abi, mul vist linnugripp, H5N1 tüvega
käisin pohmakaga nagu alati kadrioru pargis parte ja tuvisid söötmas aga täna olid nad kuidagi väga agresiivsed, ründasid ja nokkisid mind.
kuhu ma pean pöörduma? 112?
Kommentaar
-
helista mati kaalule.
me ükskord johmas peaga helistasime talle ja küsisime hullulehmatõve kohta midagi, ta oli väga vastutulelik ning püüdis meie probleemile lahendust leida. ma arvan et H5N1 on tema jaoks lapsemäng.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitusthelista mati kaalule.
me ükskord johmas peaga helistasime talle ja küsisime hullulehmatõve kohta midagi, ta oli väga vastutulelik ning püüdis meie probleemile lahendust leida. ma arvan et H5N1 on tema jaoks lapsemäng.
käed muutuvad iga hetkega linnu käppadeks
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKas keegi teab palju maksab õllekal benji hüpe?
Võeti kinni ja visati alla
Kommentaar
-
Mul selline probleem, et plaanime kasutatud punase volkar golfi ostu, käisime juba potensiaalset autot ka vaatamas, aga tundus jube kahtlane. Nimelt on rattakoopal, mis on must, peal punased värvitäpid, nagu oleks autot värvitud. Alguses ei mõelnud sellele üldse, aga koju sõites oli mõte, et auto oleks nagu matsu pannud ja siis on see kärtsus koht korda tehtud ja üle värvitud.
Et selliseid mõtteid vältida tekkis küsimus, et kust internetist saaks selle auto ajaloo kohta infot?
Või on see paranoiline mõte?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar