320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tänud vastuse eest! Pole ammu foorumit külastanud, paugutan kohe uuesti.
Kes need eestlased on 4.44 http://www.youtube.com/watch?v=iWozl0EtRfg? Ja millejärgi sinna valiti inimesi tantsima või kuidas see süsteem toimis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustmis puhul kannavad Vahipataljoni kaasvõitlejad auastme asemel pataljoni embleemi rinnal?
*võibolla teevad seda ka teised, mina olen ainult Vahipataljoni mehi näinud selliselt*Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustSee peaks vist õppuri märk olema neil. Muudes väeosades on mingi muu junn pataljoni embleemi asemel.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustKuidas hooaja lõpus karika transport käib? Mõtlen, et premmi karikas oli täna niikuinii Manchesteris, aga kui sama lõpp oleks meelevaldselt nt Sunderlandi ja Portsmouthi vahel olnud? Kus siis karikat hoitaks ja kuidas võitjani viidaks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustmis puhul kannavad Vahipataljoni kaasvõitlejad auastme asemel pataljoni embleemi rinnal?
*võibolla teevad seda ka teised, mina olen ainult Vahipataljoni mehi näinud selliselt*308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustVahipati ja teiste väeosade NAKi õppurite märkide teema on järjekordne omalooming. St mingit reaalset sümboolikaga töötamist Kaitseväes ei toimu ja nii treitakse igasuguseid märke kuis süda lustib. Sama hea on Kuperjanovi kompaniide embleemid, mis hetkel peaks ka puhas isetegevus olema (kuigi ma ei salga selle vajalikkust)
Kommentaar
-
Tartus, Variku viaduktilt maha sõites Võru suunas. Mis kaevamine toimub? Kas Plaanitakse neljarealist teha või miski hoone (tankla, blabla) Ehk on siin kursis inimesi. Lihtsalt igapäev mööda sõites tekib küsimus.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar