Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
oleks veidi abi vaja... keegi accessiga on tegelend? ma tahaks veits konsultatsiooni
Ma konsulti ei paku aga kui tahad vähegi korralikumat rakendust baasi peale teha, siis vali miskit muud. Accass on mingi.. ma ei teagi mille jaoks valmistatud.
Kui on väike asi, siis miks excel ei kõlba? Ja kui on suur asi siis vali tõesti mingi muu lahendus. Või tahad sa äkki hoopis mingi tibina koolitööd ära teha, mis peab accessi olema?
Millest võib olla tingitud järgnev jama? Nimelt kui ma loen DELFis mõnda suvalist spordiuudist, siis artikli juurest üldisesse loetelusse tagasi minnes kuvatakse sinna mingid nädala tagused sündmused. Kui praegu loen eelseisvate CL-i mängude kohta, siis tagasi minnes on seal a´la uudis, et MANU purustas Aston Villa. Ja nii on pidevalt olnud. Mitte mingi ühekordne jama.
kas peale illegaardi ja krooksu kuskil veel tartus meistrite liigat näha võiks? küsimus seepärast, et homme teadupoolest öölaulupidu ja see tähendab, et igasugused baarid on kerged umbe minema.
kas peale illegaardi ja krooksu kuskil veel tartus meistrite liigat näha võiks? küsimus seepärast, et homme teadupoolest öölaulupidu ja see tähendab, et igasugused baarid on kerged umbe minema.
Ma pead ei anna, et homme näitab, aga mina olen jalkat vaadanud ka Ristiisa pubis. Neid on vist isegi kaks tükki, teine nimega Big Ben - seal olen kunagi võrkpalli vaadanud, aga ei tea, kas Meistrite Liigat näitavad. Pakun, et näitavad.
Ma pead ei anna, et homme näitab, aga mina olen jalkat vaadanud ka Ristiisa pubis. Neid on vist isegi kaks tükki, teine nimega Big Ben - seal olen kunagi võrkpalli vaadanud, aga ei tea, kas Meistrite Liigat näitavad. Pakun, et näitavad.
Kus oli see teema, kus eelkõige ja mina rantisime, et penaltiseerias kipuvad kõige sagedamini eksima meeskondade suurimad staarid ja/või keskkaitsja? Cannu lendas veel mingi lambistatsiga peale. Ühesõnaga, tahtsin öelda, näksige seda!
Kus oli see teema, kus eelkõige ja mina rantisime, et penaltiseerias kipuvad kõige sagedamini eksima meeskondade suurimad staarid ja/või keskkaitsja? Cannu lendas veel mingi lambistatsiga peale. Ühesõnaga, tahtsin öelda, näksige seda!
Kust poest ma võiksin pealinnas leida võimalikult odava summa eest mingi kergkonstruktsiooniga tavalise riiuli(30 cm seinast sügavus, 70 cm laius, 120 cm kõrge või midagi sellelaadset). Või on kellegil midagi pakkuda?
Kommentaar