Algselt postitas idikas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas teiresias Vaata postitustöelge palun normaalseid bookie'si, kus saavad reegleid rikkumata panustada ka eestlased. Triobet ajab oma huiamise ja kliendivastasusega juba kopa ette....
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTundub, et ta oli seda juba enne sinu soovitust teinud.
Eile igatahes oli ta päris mõnusas suminas Suema mängul.Watch out! We got a Badass over here.
Kommentaar
-
uuri, kas mõnes koolis on käimas suuremat sorti ehitus (või on ehitus lõpetatud ja vana mööbel on kuuri tõstetud) - tõenäoliselt läheb ka mööbel vahetusse.
Samas ma usun, et mingid öörid pead ikkagi valla laskma, sest too metall midagi isegi maksab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mikupoiss Vaata postitustEi teadnud, kuhu seda panna, nii et panen siia. Kas jalgpalli liit veel korraldab kohtunike koolitusi ning kui tihti?
Tõsisema huvi korral saada kiri Uno Tutkile (uno@jalgpall.ee) ja uuri temalt millal järgmist oodata on.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Algselt postitas sunnik Vaata postitustkas jõelähtme vallas või selle lähiümbruses on mõnda kena järve, kus oleks mõnus supelda?Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustMaardu järv on üsna lähedal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar