Algselt postitas markofkin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
-
Aitäh markofkin ja Jasper.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSoov'is ei taha näidata pilte. Seda esimest näitab, kuid teisi hakkad klõpsima siis lihtsalt valge taust ja kõik. Mõtlesin, et adblock, kuid polnud. Osta lehel oli ka selline jama mu meelest. Keegi oskab aidata?
E: tundub, et viga firefoxis, kuna chrome näitab ilusti.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Mitte ühelgi kuulutusel ei näita. nt see http://www.soov.ee/tartumaa/Maja_Tar....htm?ca=13&w=1
Esimest pilti näen, kui vajutan mõnda muud, siis kaob pilt ära ning uut ei tule asemeleIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
kallid IT inimesed.
kas vindooosa 7 on võimalik kuskilt välja võluda konkreetse klaviatuuri hetkesettingute sümbolite kombod.. ehk noh mis klahvi kombot vajutada, et saaks nt. kätte # või £ või ¤ jne... probla on selles, et <> sümbol asub , ja . samade nuppdue peal ja ma ei saa mingitmoodi neid kätte. tra. on-sceen keybaordi ka koguaeg kasutada ei viitsi.
Kommentaar
-
Kuna koolis on alatasa vaja teha mingeid presentatsioone, siis oleks selline asi kohutavalt mugav. AGA... tudengi staatus ei luba nagu sellisele mugavusasjakesele sellist summat kulutada. Kas keegi oskab mingeid odavamaid aga sama pointiga alternatiive soovitada ? Olen seda kusagil majandusvõistlusel kasutanud ja reaalselt, väga mugav vidin oli...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKuna koolis on alatasa vaja teha mingeid presentatsioone, siis oleks selline asi kohutavalt mugav. AGA... tudengi staatus ei luba nagu sellisele mugavusasjakesele sellist summat kulutada. Kas keegi oskab mingeid odavamaid aga sama pointiga alternatiive soovitada ? Olen seda kusagil majandusvõistlusel kasutanud ja reaalselt, väga mugav vidin oli...
Pole ise küll antud aparaati peos hoidnud, aga tundub tiba mõistlikuma hinnaga...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar