Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui suur on 1L viski tegelik omahind?
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustmis font on prg uutel eesti koondise jalkasärkidel"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Nii, konsoolikuningad ja muidu elektroonikud. Palun abi.
Ostsin lastele Wii konsooli, kodustatud. Poest ostsin juurde paar originaalmängu - ja need ei lähe käima, väidab error 002.
Kuna ma olen täielik tumedik kogu selle mängunduse ja konsoolinduse kohapealt, siis ma ei saa absull aru ka, mida need netist leiduvad palju error 002 eemaldamise nõuanded tähendavad.
Tehke mulle nüüd - hästi aeglaselt ja võõrsõnadeta - selgeks, mida ma pean tegema ja kuidas. Kes viitsib aidata, sellele mõned õlled vabal valikul!
EDIT: jagu sain. Piisas ühest programmijupist SD kaardile.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustUuri Viljandi staadioni kohta, see peaks päris vana olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bart Vaata postitustKas rebaste rets vms on ikka kohustuslik? või sõltub see puhtalt koolist?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustBaumgartner tõmbas juutuubi umbe?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar