Algselt postitas Shparkz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustpiinlik tunnistada, aga olen ise ka tuletegemiseks krabanud....lehti ju ei telli, vaid loen netist ja nii krt paberkraami majja ei tekigi.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustLennujaamast õismäele , kuidas oleks kõige otstarbekam? Uurisin et nr 2 bussiga saaksin sossimäel maha minna ja siis nr 13 bussi peale , mis peatub peterburi tee peatuses. Oskab keegi öelda kui kaugel need peatused ükkteisest asetsevad? Või lindakivi ja järvevana?
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustSamsung Galaxy S Advance. Kuidas ja kas saab diseibida või ülepea maha lasta sellist default rakendust nagu Voice Talk? See raisk käivitub põhinupu topeltvajutusega (mida sageli kogemata juhtub) ja on kuratlikult tüütu...
''from main screen... go to settings.... applications... go down to "double tap home lanch"... choose to disable or pick another option of your choice...''
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustselline vastus googlest.
''from main screen... go to settings.... applications... go down to "double tap home lanch"... choose to disable or pick another option of your choice...''
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustOh jeesus, ma parem ei hakka küsimagi, misasi see on.
Kas on palju tahetud tänapäeval, et mõni tehnikavidin töötaks, oleks intuitiivne ja loogiline ka ilma selleta, et teda ise ümber programmeerima peaks?
Mul on kõvasti aega võtnud, et talle selgeks teha, et see asi pole seda väärtMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kas kuna minu soccerneti foorumi seadetes on sätitud nii, et kõige uuem postitus ilmub kõige üles, siis ma igasuguste linkide puhul, mis viitavad mõnele suvalise teema ajaloolisele postitusele, näen aiateibaid?
Ehk siis minu sätete puhul on teema esimesel lehel kõige värskemad postitused.
Kommentaar
-
Kuulge, vanemad ja eriti ajakirjanikud.
Ma siin just hüüdsin järele Rein Hansonile.
Ja selle juures meenutasin sellist ETV saadet nagu "Rahvusvaheline panoraam". Ja nüüd, veidi hiljem hakkasin kahtlema: kas Kraftwerki "Trans Europe Express" oli SELLE saate tunnusmeloodia või oli see hoopis raadios õhtuse "Päevakaja" oma?
Kommentaar
-
Nii arvuti mehed, tahaks teada kuidas macbookil RAMi 4gb pealt 8gb peale upggreidida. Vanematel versioonidel sai seda v2ga lihtsalt teha, aga mulle 1 tyyp mingis suvaelektroonika poes teadis rääkida et uuel versioonil on koik asjad mingi imekruvidega kinni tõmmatud ja et upgreidida peaks minema applisse. Ei taha neile raiskadele niisama raha anda kui oleks voimalus seda kodus ise teha. Kellegil kogemusi?So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar