Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustTööinspektsioon väidab, et pikeneb:
Algselt postitas RedMike Vaata postitust"Olukorras, kus tööandjal puudub võimalus katseaja tulemusi hinnata (näiteks on töötaja haiguslehel,
rasedus- ja sünnituspuhkusel, ajateenistuses), peatub katseaeg lähtuvalt katseaja eesmärgist.
Katseaeg pikeneb ajavahemiku võrra, mille jooksul ei ole võimalik katseaja eesmärki täita ehk hinnata
töötaja-tööandja-töö vastastikust sobivust."
Tuleneb TLSi käsiraamatust.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKuskohast ma saan Tallinnas ise kohale minna ja kohe osta sooja telnjaškat? Netipoode on miljon, aga mul on kohe vaja, mitte nädala pärast.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkas kellelgi kuuks ajaks mingit androidi telefoni on laenata? Võib olla poolperses (aku ei pea, ekraan mõrane, kõlar/mikker ei tööta)
vaja et suudaks helistada ja rakendusi jooksutada.
Või mis hinnaga ma selle mingist pandimajast või kasutatud telefnide peost saaksin?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kindlasti mingi debiilselt lihtne nõks asjal, aga ma praegu ei pauguta lahti. Uus arvutikast. Chrome'iga Triobet.ee ei kuva midagi, ainult punast tausta. Kui läbi google'i läksin siis kuvas avalehe ja midagi edasi vajutades kaob kõik muu peale punase tausta ära. Adblocke, anti-viiruseid on/offitasin.
IE'ga proovisin ja avas.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Adobe Flash Player is directly integrated with Google Chrome and enabled by default. Available updates for Adobe Flash Player are automatically included in Chrome system updates.
Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.
Kontrollisin üle ja ütleb, et töötab ... ükski muu site seni pole ühtki probleemi kogenud. Windows 8 opsüsteemiks.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar