Aga kas MacGyver kunagi üldse relva kasutas?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustAga kas MacGyver kunagi üldse relva kasutas?“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustAga kas MacGyver kunagi üldse relva kasutas?FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustEi, põhimõtteliselt ei kasutanud!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustpole päris kindel, mis nüüd edasi saab.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustMomentvõtmega pole midagi teha, tõmbele töötavat dünamomeetrit on vaja, oleks tarvis see vintsile või talile vahele aretada.Tere Hea kodulehe külastaja! Oleme tegutsenud kaubandussisustuse ja reklaamtarvikute müügi alal üle kahekümmne aasta. Pakume ostukorve ja ostukärusi, samas ka transpordi kärusi ja veel hotelliteeninduse inventari, võrekonteinereid,sissepääsuväravaid ja lennujaama pagasikärusid. Kauplustele pakume riiuliliiste, hinnasildi hoidikuid, reklaamtahvleid jne. Menüütahvleid sise -ja välistingimustesse. Alumiinium Click raame sise – ja välistingimustesse. Led valgustusega raame. Infostende ja brožüüride hoidikuid...
rentida vist ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitust“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Algselt postitas epicap Vaata postitustKuidas panna avatari pildiks tavalist pilti, nagu näiteks Hr.Fitti'l
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas on olemas mõni interneti lehekülg,kust võiks leida infot Inglise madalamate liigade tabelite kohta. Soov siis Non League Div One allapoole
Kommentaar
-
On mingi mõistliku moodusega võimalik muusikat/mis iganes kraami telefoni lisada Kiesi abil, ilma et ma peaks kõik oma failid Librarysse panema? Hetkel ainult kas ühe faili kaupa või siis ainult ühe folderi kaupa olen leidnud. Ideaalne oleks, kui saaks mitu folderit välja valida ja siis korraga panna lisama telefonisse. Hetkel ikka väga ringiga jauramine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Solfice Vaata postitustOn mingi mõistliku moodusega võimalik muusikat/mis iganes kraami telefoni lisada Kiesi abil, ilma et ma peaks kõik oma failid Librarysse panema? Hetkel ainult kas ühe faili kaupa või siis ainult ühe folderi kaupa olen leidnud. Ideaalne oleks, kui saaks mitu folderit välja valida ja siis korraga panna lisama telefonisse. Hetkel ikka väga ringiga jauramine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar