ilmselt on vedrud õhtal või on muugid kulunud ja ei lähe oma asendisse tagasi.pead anda ei oska, eriline ekspert pole. ei tea ju õigupoolest mis lukk on üldse, aga ma soovitan proovi õlitamist. see ei võta ju tükki küljest, kui ei õnnestu, ei õnnestu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMis on pubist Trehv saanud?
Kommentaar
-
Kas see, et viimasel ajal on klikimeedias järest lagedale tuldud kirjatükkidega stiilis "Eesti on nõme kannibalrahvas, mina kolisin Iirmaale, hurraa!" ja "Ma olen töötu etnoloogiliste esemete tundjast doktorant, Eesti on nõme riik, sest mul pole tööd ja iga õlinäpp teenib minust rohkem" on lihtsalt klikimeedia nõks kasutamaks ära üleüldist rahulolematust kõigi ühiskonnagruppide seas või on see rahulolematus nii üle ääre aetud, et tulvab igasse meediaväljaandesse sisse?
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKas see, et viimasel ajal on klikimeedias järest lagedale tuldud kirjatükkidega stiilis "Eesti on nõme kannibalrahvas, mina kolisin Iirmaale, hurraa!" ja "Ma olen töötu etnoloogiliste esemete tundjast doktorant, Eesti on nõme riik, sest mul pole tööd ja iga õlinäpp teenib minust rohkem" on lihtsalt klikimeedia nõks kasutamaks ära üleüldist rahulolematust kõigi ühiskonnagruppide seas või on see rahulolematus nii üle ääre aetud, et tulvab igasse meediaväljaandesse sisse?
Siinkohal võiks laenata tsitaati lp professor Kaarel Kilvitsa sulest (mis on küll osa EL-i astumise vastaste inimeste klassifikatsioonist, aga mõte on siin sama)
Meditsiinilised juhtumid – alaväärsuskompleksi ning seksuaalelu ja tähelepanu puuduse käes vaevlevad isendid, kes olid saanud võimaluse tähtsad olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKas see, et viimasel ajal on klikimeedias järest lagedale tuldud kirjatükkidega stiilis "Eesti on nõme kannibalrahvas, mina kolisin Iirmaale, hurraa!" ja "Ma olen töötu etnoloogiliste esemete tundjast doktorant, Eesti on nõme riik, sest mul pole tööd ja iga õlinäpp teenib minust rohkem" on lihtsalt klikimeedia nõks kasutamaks ära üleüldist rahulolematust kõigi ühiskonnagruppide seas või on see rahulolematus nii üle ääre aetud, et tulvab igasse meediaväljaandesse sisse?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustIkka sildistame, mis siis, et 2012. aastal rändas Eestist välja 10 871 inimest, mis on 4657 inimest enam kui aasta varem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustIkka sildistame, mis siis, et 2012. aastal rändas Eestist välja 10 871 inimest, mis on 4657 inimest enam kui aasta varem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMeil siin foorumis endisi ja praegusi estraallasi (ja teisi välismaal elajaid) küll. Kas kõik panid ennast ikka piiril lahkujatena kirja?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKuidas on seotud töö-ja elamisluba piiril enda kirja panemisega?
Et näiteks 500 Austraalia tööluba saanud inimest = 500 välismaale tööle läinud inimest ? Ei ?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustOojah, vabandust. Ega ajakirjanduse eesmärk pole pinnal püsida ja kasumit teenida läbi võimalikult suure arvu klikkide, seejuures vahendeid väga valikuliselt valides (kuna päris vahendeid valimata oleks natukene äärmuslik väide). Eks igasuguste skandaalide üleskiskumine ja pidevalt pildis hoidmine ja selgelt provokatiivsete ja kohati full retardi minevate "arvamuste" trükkilaskmine teenib ju ühiskonna kõrgemaid huvisid, eksole !When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEks igasuguste skandaalide üleskiskumine ja pidevalt pildis hoidmine ja selgelt provokatiivsete ja kohati full retardi minevate "arvamuste" trükkilaskmine teenib ju ühiskonna kõrgemaid huvisid, eksole !
Väljaränne on ju iseenesest positiivne. Üksikisiku tasandil saab igaüks elada just seal ja just nii nagu õigeks peab. See on vaimustav, midagi millest minu põlvkond ei osanud koolis käies unistadagi.
Riigi tasandil on kõik tõepoolest poliitiliste valikute küsimus. Kuni inimesed on poliitiliselt ignorantsed, ei muutugi midagi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar